L’Atlètic de Madrid, “fart del Barça” pel cas Griezmann

El club matalasser critica l'actitud dels blaugrana en el fitxatge del davanter francès

Aquest dimarts al vespre, diversos mitjans de comunicació van avançar que el Barça pagarà la clàusula de rescissió d’Antoine Griezmann, davanter de l’Atlètic de Madrid, abans que comenci el proper Mundial de Rússia, previst pel 14 de juny. El club blaugrana està disposat a invertir 100 milions d’euros per tal que el francès sigui futbolista culer el més aviat possible, una maniobra que no ha agradat gens el conjunt matalasser que, de la mà del seu conseller delegat, ha criticat durament l’actitud del Barça.

Miguel Ángel Gil Marín, en un comunicat públic difós a través del web oficial de l’Atlètic, manifesta estar “fart de l’actitud del Barcelona. Que un president, un jugador i un directiu del mateix club parlin de la manera que ho fan del futur d’un jugador amb contracte en vigor i a pocs dies de jugar una final de competició europea em sembla una absoluta falta de respecte cap a l’Atlètic de Madrid i cap els seus afeccionats”.

 

El dirigent blanc-i-vermell deixa clar que “la postura de l’Atlètic és molt clara” i nega que, en cap moment, el club “hagi negociat per Griezmann i no tenim cap intenció de fer-ho”. Cal recordar que el pagament de la clàusula de rescissió depèn exclusivament de la voluntat del futbolista, mai de la voluntat negociadora del seu club d’origen. Tot i això, l’Atlètic es queixa de les pressions del Barça durant la Lliga: “La seva conducta inapropiada era contrària a la integritat de la competició, donat que durant la temporada hem estat competint pel títol de Lliga i el Barcelona ha estat permanentment pressionant un dels jugadors més rellevants del nostre equip.”

En aquest sentit, Gil Marín amenaça el Barça amb l’opció d’emprendre d’accions legals. En el cas que Griezmann exerceixi el dret de pagar la clàusula, “l’Atlètic de Madrid exigirà al Barcelona davant les instències corresponents les indemnitzacions que corresponguin per la seva conducta inadequada. Ja està bé”.

Més informació

Nou comentari