L’Atlètic de Madrid deixa el Barça sense final de Copa de la Reina (2-0)
Les jugadores de l'Atlètic de Madrid celebren un dels gols contra el Barça.
Les jugadores de l’Atlètic de Madrid celebren un dels gols contra el Barça. | EFE

No ha pogut ser. El que es preveia com una final anticipada de la Copa de la Reina ha acabat resultant un malson per a un Barça que es queda a les portes de la glòria. Les blaugrana han estat un pèl per sota del què s’esperava i l’Atlètic de Madrid, per mitjà d’un doblet de Ludmila, ho ha aprofitat per endur-se el bitllet per a la final. La derrota al Cerro del Espino, així mateix, no fa més que evidenciar que les de Lluís Cortés no passen pel seu millor moment, ja que la setmana passada també van caure amb estrèpit davant l’Sporting Huelva, un rival de nivell molt inferior.

 

El domini del partit, de fet, no ha estat mai per a un Barça que ha sortit a veure-les venir i que ha claudicat ràpidament davant l’eficàcia de les jugadores matalasseres. I així, just després que Mertens deixés escapar una clara ocasió de gol a la mitja hora de partit, la local Ludmila ha començat a sentenciar el Barça amb el primer gol del matí (1-0). Davant la passivitat de la defensa, la davantera brasilera ha rematat a plaer a l’àrea petita i ha obligat al Barça a jugar-se-la a la segona meitat.

 

Sense reacció a la represa, però, l’Atlètic de Madrid ha sabut esperar el seu moment per matar les blaugrana amb el segon i definitiu gol de la tarda. Al quart d’hora de la segona, altra vegada Ludmila ha estat més llesta que ningú per, gairebé de manera acrobàtica i caient a terra, superar Paños i situar els locals a la final (2-0).Nou comentari