Món Esport
L’ascensor espatllat de Luis Enrique
  • CA

El Barça sempre s’ha caracteritzat per ser un club que dóna oportunitats als jugadors que rendeixen bé al Miniestadi, planta prèvia a l’ascensor que els ha de conduir al Camp Nou. El cert és que són molts els jugadors que entrenen a les ordres de Luis Enrique, encara que no els tingui en compte en partits oficials. 

Aquesta mateixa setmana fins a set jugadors del Barça B s’han exercitat a les ordres de l’entrenador asturià: Nili Perdomo, Kaptoum, Carles Aleñá, Rafa Mujica, José Martínez, Ignacio Abeledo i Seung-Ho Paik. D’aquests set jugadors, només un, Carles Aleñá, ha estat titular al Barça B aquesta jornada. 

 

Nili, Kaptoum i Abeledo han estat suplents. I no és quelcom puntual: tots tres són habituals suplents amb Gerard López i compten amb poques oportunitats. Mujica es va lesionar aquesta mateixa setmana, però és el tercer davanter de l’equip, per darrere de Perea i Marc Cardona. 

José Martínez sí que era titular fins que es va lesionar. Ha estat més de dos mesos de baixa. Tot i que està recuperat i li queda poc per tornar a estar al 100%, oficialment no ha rebut l’alta mèdica. No va ser impediment perquè Luis Enrique el portés a entrenar amb Messi i companyia. 

Abeledo és un dels jugadors que menys compta per Gerard, igual que Paik, que ha entrenat avui perquè ha estat desconvocat. En canvi, titulars indiscutibles com Sergi Palencia no tenen oportunitat ni d’entrenar amb el primer equip, tot i fer una temporada immensa i ser un dels grans culpables de la bona situació del Barça B. 

Luis Enrique prefereix ascendir Nili, lateral suplent per Gerard López, perquè “té més experiència a primera divisió”. No és l’únic: jugadors titulars com Cardona, Alfaro i Perea també gaudeixen de poques oportunitats mentre que jugadors suplents veuen el seu somni complert. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa