L’absència de Messi contra el Marroc costa mig milió d’euros a l’Argentina

Segons la premsa africana, el Marroc no pagarà el milió d'euros que havia pactat amb l'albiceleste per la disputa del partit amistós, sinó que 'només' li abonarà 450.000 euros

Leo Messi, abans de l'Argentina-Veneçuela.

Leo Messi, abans de l’Argentina-Veneçuela. | Europa Press

L’Argentina pagarà ben cara la “reagudització del dolor púbic bilateral” que Leo Messi va patir durant el desastre de l’albiceleste contra Veneçuela –selecció que aquest dilluns, per cert, va perdre a Montilivi davant Catalunya–. És evident que trobaran a faltar el seu capità i líder en l’àmbit esportiu, però els d’Scaloni també lamentaran la seva absència a nivell econòmic.

 

Segons ha informat el diari marroquí Al Ahdaz al Magrebiya i han confirmat la resta de mitjans locals, el Marroc no pagarà el milió d’euros que havia pactat amb l’Argentina per la disputa del partit amistós, sinó que ‘només’ li abonarà 450.000 euros com a conseqüència de la baixa de Leo Messi. Així, la selecció argentina deixarà de cobrar una bona quantitat per l’absència del millor jugador del món, que havia de jugar (segons els contractes firmats) un mínim de 70 minuts.

 

La Federació Reial Marroquí de Futbol és conscient que, sense Messi, el partit de la seva selecció contra l’Argentina d’aquest dimarts perd bona part de la seva raó de ser. Els nord-africans no perdonaran la baixa de l’argentí i s’acolliran al contracte firmat per estalviar-se uns diners que segur que haurien estat encantats de pagar per veure l’estrella del Barça.

Nou comentari