Ter Stegen: Superat. Mal col·locat, ha reaccionat tard en la falta directa de Bruyne. Venut en el primer i tercer gol.

S. Roberto: Assenyalat. Una mala passada seva ha provocat l’1-1 i una pèrdua tot seguit ha estat a punt de ser el 2-1. Descentrat a la segona part.

Umtiti: Correcte. No ha comès errors, però tampoc ha ofert un plus ni ha corregit errades dels companys.

Mascherano: Exigit. Primer de central esquerre, al quart d’hora ha tornat a la dreta, ha patit la voracitat d’Agüero. Duel igualat amb el 10 del City.

Digne: Ofensiu. S’ha projectat en atac amb criteri, amb un esperó inclòs. Algun problema defensiu amb Sterling sense conseqüències. Navas li ha guanyat l’esquena en el 3-1.

Busquets: Irregular. Ha distribuït amb encert a la primera meitat i ha naufragat, amb pèrdues greus, a la segona. No ha aturat De Bruyne a la mitjapunta.

Rakitic: Gris. Un dels seus partits més obscurs, amb poca presència i sense profunditat. Arda: No ha millorat el croat i les transicions se l’han menjat.

A.Gomes: Ascendent. Ha anat de menys a més, més ben situat que els primers partits, amb un tir al travesser amb 2-1 i una altra arribada. Rafinha: Testimonial.

Messi: Frustrat. Molt actiu al primer temps, autor del 0-1, de perfecte xut en paral·lel. Ambiciós per buscar la remuntada, al final ha acabat diluït.

Suárez: Espès. Ha corregut molt, però sense encert amb la pilota. Una única jugada de mèrit i negat en la rematada. Stones i Otamendi l’han contingut.

Neymar: Desigual. L’assistència a Messi del 0-1, en una gran primera mitja hora. S’ha evaporat en els segons 45 minuts, tot i que ho ha intentat