Món Esport
L’1×1 del Barça 1-0 Granada
  • CA

Ter Stegen: Atent. El Granada no l’ha exigit gens. Un xut ben resolt, curiosament al primer minut, i una sortida encertada en l’últim. Un espectador a la gespa el nus del matx.

Sergi Roberto: Poderós. La banda dreta ha estat seva, pujant amb perill en diverses ocasions, amb centrades amb intenció. Dels únics que ha robat pilota en camp contrari. Físicament, un toro. El millor del partit.

 

Mascherano: Clarivident. Dues grans passades llargues als davanters i bones assistències interiors, el més despert en la construcció. Sense problemes defensivament.

Umtiti: Impecable. Ha guanyat tots els duels amb Kravets per anticipació i fermesa. Ofensivament, una rematada de cap amb cert perill.

 

Digne: Complementari. Ha donat suport al mig camp i no s’ha complicat. Correcte en totes les facetes. Li falta millorar la connexió amb Neymar, a qui no sempre interpreta bé.

 

Rakitic: Solvent. Ha actuat de pivot sense errors i empenyent l’equip en la recuperació. Potser li ha faltat més velocitat en la distribució. Central al segon temps en fase atacant amb el canvi al 3-4-3.

 

Denis: Intranscendent. No arrenca. Sense la presència necessària per un interior, mal posicionat, tímid en l’un contra un i tou en la pressió. Una mica millor a la represa amb el canvi de sistema. Andre Gomes: Recanvi natural, oxigen al mig camp.

 

Rafinha: Decisiu. Partit irregular, en la línia poc productiva de Denis, però determinant amb el gol, de mitja xilena. A diferència del gallec, el brasiler ha demostrat grapa davant la seva grisa actuació.

 

Messi: Passador. Dosi d’assistències al primer temps, tant en curt com en llarg, cap aprofitada pels companys. Ha protagonitzat la jugada del gol. Desafinat en les accions individuals. Dues faltes llançades a la barrera.

 

Luis Suárez: Desigual. Perseverant, però erràtic en les rematades i amb les llums apagades dins l’àrea. Ha caigut massa en el fora de joc. Sense ser el seu dia, no s’ha amagat. Alcácer: Sense temps, una meritòria passada profunda a Messi.

 

Neymar: Actiu. El més incisiu de la tripleta atacant, encarant el seu marcador i buscant associar-se, ha generat perill, però no ha aconseguit acabar de clarificar gaires accions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa