Món Esport
Koeman té un pla per a Coutinho
  • CA

No fa ni una setmana que Ronald Koeman és entrenador del Barça i el tècnic neerlandès ja està fent passos importants pel que fa al seu projecte per a la temporada vinent. Després d’haver-se reunit amb Messi, on l’argentí li hauria confessat que no té clar si vol continuar com a blaugrana, i haver avançat que la seva intenció és que De Jong i Griezmann tinguin molt pes al seu equip, ha arribat el torn de Coutinho.

El davanter brasiler juga actualment al Bayern de Munic i disputarà la final de la Champions contra el PSG. Un cop acabi aquest duel, finalitzarà la cessió al conjunt alemany i Coutinho haurà de tornar a Barcelona. Els bavaresos tenien una opció de compra per a ell, però el rendiment del carioca tampoc no ha acabat de convèncer a Alemanya i farà part de la pretemporada amb el Barça sí o sí.

Segons ha avançat Mundo Deportivo, la intenció de Koeman seria recuperar aquest futbolista, el fitxatge més car de la història del club blaugrana, de cara a la temporada vinent. Ara bé, el tècnic neerlandès voldria saber abans quins són els plans de Coutinho i si estaria disposat a tornar a lluitar per ocupar una plaça al Barça. 

El mig del camp blaugrana és una plaga d’incerteses. Arthur ja ha marxat, Rakitic i Arturo Vidal ho podrien fer aviat i hi ha altres incògnites com la de Sergio Busquets. Amb tot, Koeman coneix Coutinho de la Premier League, ja que entrenava l’Everton i el Southampton quan el brasiler brillava al Liverpool i la seva intenció seria retornar-lo al màxim nivell.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa