Món Esport
Koeman, a Tusquets: “Alguns comentaris no ens ajuden”
  • CA

Fidel a la seva forma de respondre a les preguntes dels periodistes en roda de premsa, Ronald Koeman ha deixat molt clar que no comparteix que el president de la comissió gestora del Barça, Carles Tusquets, faci declaracions incendiàries com les d’aquest dijous. El president en funcions del club blaugrana va assegurar que ell s’hauria venut Messi, cosa que no ha agradat gens a l’entrenador del primer equip. “El que va dir Tusquets és una opinió seva, però crec que no cal dir-la. Els comentaris de fora no els podem controlar, però els de dins són diferents. Alguns comentaris no ens ajuden a tenir la tranquil·litat necessària per fer la nostra feina”, ha valorat.

A més, el tècnic holandès ha assegurat que, segons el seu parer, és vital que el Barça guanyi tots els partits de Lliga que disputarà abans que s’acabi el 2020. “L’Atlètic està guanyant els seus partits, encaixant pocs gols… La temporada és llarga, però nosaltres no podem perdre més punts i fins al final de l’any hem d’aconseguir tots els punts que ens juguem”, ha dit. Koeman no s’ha mullat sobre les declaracions de Neymar Jr, que anhela retrobar-se amb Messi. “No m’agrada parlar de casos individuals, però com a jugador, com a entrenador i com a culer sempre vols veure els millors del món en el teu equip. Si els dos acaben amb nosaltres, molt millor”, ha analitzat.

Les declaracions de Koeman prèvies al Cadis-Barça

Un rival exigent: “En principi, tindrem molt la pilota davant una defensa com la del Cadis. Haurem de tenir paciència. Sembla que li està costant guanyar a casa, però està fent bons partits. El Ramón de Carranza és un camp complicat. Haurem d’estar concentrats, jugar al nostre millor nivell i ser efectius”

Neymar vol tornar a jugar amb Messi: “Com a club has d’intentar tenir els millors jugadors aquí. Sabem quina és la situació de Leo Messi i els comentaris de fora no m’interessen i no els puc controlar. Des de dins és diferent, però tampoc ens ajuda el soroll”.

Els millors, al Barça: “No m’agrada parlar de casos individuals, però com a jugador, com a entrenador i com a culer sempre vols veure els millors del món en el teu equip. Si els dos acaben amb nosaltres, molt millor”.

Tusquets s’hauria venut Messi: “Respecto totes les opinions, però en Leo ha de decidir el seu futur i no m’agraden els comentaris en aquest sentit”.

Sense marge d’error: “L’Atlètic està guanyant els seus partits, encaixant pocs gols… La temporada és llarga, però nosaltres no podem perdre més punts i fins al final de l’any hem d’aconseguir tots els punts que ens juguem”.

Araujo rep l’alta mèdica: “Ha estat un temps fora. Té opcions de jugar com tots els jugadors que estan convocats, però encara he de decidir quan torna a jugar. Tenim més partits que el d’aquest dissabte i és important que tothom estigui bé”.

La possibilitat de fitxar Eric Garcia: “És massa d’hora per parlar de fitxatges. Hem recuperat Araujo i a Umtiti li falta poc. El gener ja veurem com està la plantilla i parlarem amb el nou president. També dependrà en funció dels diners que hi hagi”.

Bon rendiment de Braithwaite: “És un davanter centre que allarga el camp, té profunditat i fa un treball específic que beneficia la resta de l’equip. De moment hem d’aprofitar que està molt bé i que, a més, té efectivitat”.

Bones sensacions d’Umtiti en l’entrenament amb el filial: “Va jugar 60 minuts del partit d’entrenament i no va tenir molèsties. Això vol dir que està a prop de tornar. No sé quan podrà fer-ho, però sí que sé que aviat entrarà en alguna convocatòria”.

Rebaixa salarial: “He arribat a un acord amb el club i els jugadors també. No estic molt preocupat, la situació és complicada per a tots els clubs. Espero, en aquest sentit, que hi hagi públic als estadis aviat”.

Dembélé, en línia ascendent: “Ha millorat físicament des del principi de temporada, a poc a poc està agafant confiança. Està alegre, feliç, i se li nota. Estic molt content amb el seu rendiment, estem treballant perquè continuï millorant coses”.

No està preocupat per les eleccions: “Ja he dit diverses vegades que no estic preocupat perquè no puc saber què passarà. Quan se sàpiga el guanyador, parlaré amb ell. Fins a aquell moment, el millor que puc fer és concentrar-me en els partits”.

Retorn de l’afició del Barça al Camp Nou: “Tots els països estan mirant quan serà possible tenir gent als estadis, però això depèn del coronavirus. No som doctors ni sabem l’estat real de la pandèmia. No hem de forçar res, la salut és el més important”.

Millora considerable de Griezman: “És un gran jugador que pot ocupar diferents posicions. El canvi no es deu al fet que jugui en altres posicions o que Braithwaite li permeti tenir més llibertat, sinó per la confiança. Ha tingut moments difícils, però al final, treballant als entrenaments, aconsegueixes millorar als partits”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa