Koeman i Soldado: la picabaralla del Granada-Barça

El tècnic blaugrana i el davanter valencià es van enfrontar al descans

Ronald Koeman és un entrenador que ha demostrat en diverses ocasions que no té pèls a la llengua i que té molt caràcter. Una nova mostra d’això es va poder viure en el partit del Barça al camp del Granada, on es va enfrontar al veterà davanter Roberto Soldado.

La primera part va estar carregada de polèmica, ja que tots els gols del Barça van ser protestats per diversos motius per jugadors del Granada. Soldado va ser un dels futbolistes que més insistents va ser al respecte, Koeman s’hi va fixar i ho va notificar a l’àrbitre.

No content amb això, i veient que De Burgos Bengoetxea no feia res al respecte, Koeman va encarar-se directament a Soldado i li va recriminar diverses coses durant el primer temps. Tanmateix, l’enfrontament es va fer palès de forma més evident al descans, quan el tècnic neerlandès va esperar el davanter valencià al túnel de vestidors i li va recriminar diversos temes al seu davant. Afortunadament, el conflicte no va anar a més i cap dels dos actors ha estat sancionat al respecte.

Més informació

Nou comentari