Món Esport
Koeman: “Estic preocupat, he vist un equip sense confiança ni agressivitat”
  • CA

Per segon partit consecutiu, Ronald Koeman s’ha mostrat molt crític amb l’actitud dels seus jugadors. L’entrenador del Barça ha confessat que està “preocupat” perquè “he vist un equip sense confiança ni agressivitat”. “A mi també m’ha sorprès com hem entrat al partit. Semblava que tinguéssim por. Ells han sortit a guanyar i semblava que nosaltres jugàvem a no perdre. La resta de l’enfrontament l’hem disputat bé, però cal estar bé durant els 90 minuts”, ha declarat en la roda de premsa posterior al duel.

Hem fet un mal partit de sis a la fase de grups, on hem estat molt bé en general. Hem aconseguit 15 de 18 punts i hem complert, però és evident que volíem ser primers. Hem d’entrar amb més agressivitat i tancar millor els espais”, ha lamentat. A més, Koeman ha tornat a deixar clar que el 4-2-3-1 és intocable. “Ells sí que han fet un canvi tàctic, però nosaltres hem jugat igual que a Torí. No crec que sigui un assumpte del sistema, ja que aquest és el millor per als jugadors que tenim”, ha justificat.

Les declaracions de Koeman posteriors al Barça-Juventus

Crític amb l’inici de partit: “A mi també m’ha sorprès com hem entrat al partit. Semblava que tinguéssim por. Ells han sortit a guanyar i semblava que nosaltres jugàvem a no perdre. La resta de l’enfrontament l’hem disputat bé, però cal estar bé durant els 90 minuts”.

Una bona fase de grup amb final desastrós: “Hem fet un mal partit de sis a la fase de grups, on hem estat molt bé en general. Hem aconseguit 15 de 18 punts i hem complert, però és evident que volíem ser primers. Hem d’entrar amb més agressivitat i tancar millor els espais”.

Els futbolistes s’esforcen prou?: “Crec que estàs dient coses que jo no he pronunciat. Els jugadors volen donar el màxim. Avui ha pesat l’assumpte de la confiança, hem de corregir errors. Insisteixo: hem de ser més agressius”.

El 4-2-3-1 és intocable: “Ells sí que han fet un canvi tàctic, però nosaltres hem jugat igual que a Torí. No crec que sigui un assumpte del sistema, ja que aquest és el millor per als jugadors que tenim”.

Un equip sense confiança ni agressivitat: “És clar que estic preocupat. He vist un equip sense confiança i sense agressivitat, i això sí que pot generar por en la situació en què ens trobem. És estrany, ja que portàvem una bona trajectòria a la Champions i tenim molta qualitat”.

Confia amb l’equip que té: “Un cop més, crec que no hem de parlar de fitxatges. Treballem amb els futbolistes que tenim per millorar, però hi ha prou qualitat. En algunes posicions estem limitats, però ha tornat Umtiti i tenim un central més. Toca millorar”.

Les baixes, clau: “En primer lloc, necessitem tenir tots els jugadors disponibles. Hem perdut futbolistes que feien l’equip més fort i que ens ajudaran a competir millor quan els recuperem. En una bona nit, podem guanyar qualsevol equip. Després del 0-2 hem jugat bé”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: joan a desembre 09, 2020 | 05:42
    joan desembre 09, 2020 | 05:42
    Fot a fora en Messi, juguem amb un de menys
  2. Icona del comentari de: francesc a desembre 09, 2020 | 09:00
    francesc desembre 09, 2020 | 09:00
    i encara no te'n has adonat de que és imprescindible que fagis jugar a Riqui Puig ho estàs cec?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa