Món Esport
Koeman: “S’ha notat el cansament del Sevilla”
  • CA

Després de la solvent victòria, com no podia ser d’un altre forma, Koeman s’ha mostrat satisfet pel resultat del partit i ha declarat: “Ha estat un partit complicat, futbolísticament ens ha faltat alguna cosa, però hem treballat i hem posat molta energia. També s’ha notat el cansament del Sevilla”.

Sobre un dels protagonistes del partit, sens dubte Ilaix Moriba, el tècnic holandès no s’ha pogut estar a l’hora de parlar bé d’ell: “Ilaix està creixent. Tothom té dret a fallar en un partit com va fer ell, i més encara els joves. Aquests errors que va tenir al principi serveixen per a aprendre. Està guanyant terreny i quan entra sempre dóna una mica més a l’equip”.

D’altra banda, i parlant de la temàtica de la setmana, les eleccions a la presidència del Barça, Koeman ha declarat: “Fa bastant temps sense president. És important que en tinguem un i parli amb la gent. Ara és l’hora que els socis decideixin a les urnes”. Sobre el partit de demà entre Atlètic i Reial Madrid, l’entrenador blaugrana ha dit que li interessa el resultat, però no sap si veurà el matx en qüestió.



Més notícies
Ilaix Moriba, després del seu primer gol | FCB
Ilaix presenta candidatura
Notícia: Ilaix presenta candidatura
Comparteix
El jove del planter ha fet el seu primer gol, un autèntic golàs, i ha sentenciat l'Osasuna
Els jugadors del Barça celebren un gol | Europa Press
I ara, a votar (0-2)
Notícia: I ara, a votar (0-2)
Comparteix
El Barça fa el que ha de fer i guanya l'Osasuna al Sadar amb un partit discret

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa