Koeman: “S’ha notat el cansament del Sevilla”

El tècnic blaugrana ha valorat la victòria davant l'Osasuna

Després de la solvent victòria, com no podia ser d’un altre forma, Koeman s’ha mostrat satisfet pel resultat del partit i ha declarat: “Ha estat un partit complicat, futbolísticament ens ha faltat alguna cosa, però hem treballat i hem posat molta energia. També s’ha notat el cansament del Sevilla”.

Sobre un dels protagonistes del partit, sens dubte Ilaix Moriba, el tècnic holandès no s’ha pogut estar a l’hora de parlar bé d’ell: “Ilaix està creixent. Tothom té dret a fallar en un partit com va fer ell, i més encara els joves. Aquests errors que va tenir al principi serveixen per a aprendre. Està guanyant terreny i quan entra sempre dóna una mica més a l’equip”.

D’altra banda, i parlant de la temàtica de la setmana, les eleccions a la presidència del Barça, Koeman ha declarat: “Fa bastant temps sense president. És important que en tinguem un i parli amb la gent. Ara és l’hora que els socis decideixin a les urnes”. Sobre el partit de demà entre Atlètic i Reial Madrid, l’entrenador blaugrana ha dit que li interessa el resultat, però no sap si veurà el matx en qüestió.

Més informació

Nou comentari