Món Esport
Koeman carrega contra un jugador del Getafe: “M’ha dit coses molt lletges”
  • CA

Fidel a la seva forma de ser sincer i dir les coses com les pensa, Ronald Koeman no ha tingut cap mena de problema a condemnar l’actitud de Nyom, jugador del Getafe, en la derrota del seu Barça al Coliseum Alfonso Pérez. El defensa del conjunt madrileny ha agraït una impunitat arbitral més que considerable i ha hagut de fer set faltes, algunes d’elles molt dures, per ser amonestat. A més, el tècnic holandès ha revelat que també li ha dit coses molt lletges i que li ha faltat al respecte.

“Li he dit a Bordalás que Nyom m’ha faltat al respecte. M’ha dit dues o tres coses més lletges que no reproduiré. Li he recomanat que parli amb ell”, ha declarat l’entrenador blaugrana en roda de premsa, quan ha estat preguntat per la seva conversa amb el tècnic de Getafe tan bon punt ha finalitzat el duel. “No m’agrada parlar sobre els àrbitres. Veient el partit, les faltes i les targetes tothom podrà opinar. El de l’arbitratge és un terreny complicat, però el Getafe ha tallat molt el ritme del partit. Ens ha costat molt”, ha afegit sobre el joc del rival.

Les declaracions de Koeman posteriors al Getafe-Barça

Un partit complicat: “No hem entrat bé a la segona part. No sé si ha estat penal o no, però crec que ha estat molt buscat pel rival. Després del gol hem tingut poques ocasions i, malauradament, hem fallat les que hem tingut”.

L’altre futbol del Getafe: “No m’agrada parlar sobre els àrbitres. Veient el partit, les faltes i les targetes tothom podrà opinar. El de l’arbitratge és un terreny complicat, però el Getafe ha tallat molt el ritme del partit. Ens ha costat molt”.

El joc brut de Nyom: “Li he dit a Bordalás que Nyom m’ha faltat al respecte. M’ha dit dues o tres coses més lletges que no reproduiré. Li he recomanat que parli amb ell”.

El paper de Griezmann com a fals nou: “Tenim molta qualitat al davant i avui hem optat per jugar amb Antoine de ‘9’ i donar més espai a Messi. Podem anar introduint variants i, de fet, és important fer-ho”.

VAR: “No m’agrada parlar d’això. L’important és que hem perdut avui i cal mirar què hem fet malament. Hi ha un àrbitre, dos assistents, un quart àrbitre… I el VAR. Bé, no sé si hem tingut el VAR o no aquesta nit”.

Pedri, a molt bon nivell: “Ha estat bé. Hem volgut donar descans a Coutinho i ell ha demostrat que té nivell per jugar al Barça”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Senyoreta, senyoreta... a octubre 18, 2020 | 09:16
    Senyoreta, senyoreta... octubre 18, 2020 | 09:16
    aquell nen m'ha dit tonto. I a més, m'ha fotut el partit. (Aqui et cou, noi, si haguèssis guanyat 1-4, que era el que pertocava, no hauries dit res.)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa