Món Esport
Koeman no llença la tovallola: “Encara podem lluitar per la Lliga”
  • CA

Koeman ho té clar: el Barça té 30 dies clau per davant. Si els supera, si és capaç de no despenjar-se, tindrà opcions de lluitar per la Lliga. Si més no, això és el que assegura un Ronald Koeman que creu que aquest mes de gener serà decisiu. “Si guanyem aquests partits del mes de gener de fora de casa, tindrem opcions de lluitar per la Lliga. És un mes clau”, ha explicat l’entrenador del Barça després que els seus s’imposessin per la mínima i patint un pèl massa al camp de l’Osca, el cuer de Primera.

Després d’una última roda de premsa on Koeman va arribar a donar per perduda la Lliga, el tècnic holandès ha recuperat la compostura per assegurar que el Barça es troba davant “un moment fonamental”. De fet, preguntat per la manca de gol de l’equip, l’entrenador blaugrana ha explicat que “en línies generals el partit ha estat bé”, però ha reconegut: “En els últims minuts ens hem posat una mica nerviosos… no hem tancat el partit i hem acabat patint. És el que passa si no tanques els partits”.

Ja per a cloure la seva compareixença, Koeman ha fet referència a la nova suplència de Griezmann. “Confio en cada jugador de la plantilla, però si optem per 3 migcampistes, hi ha lloc per 3 davanters. Hem optat per la profunditat de Dembélé. Avui hem optat per Braithwaite de 9, però no vol dir res la suplència de Griezmann. Juguem molts partits”, ha dit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa