Món Esport
Koeman: “No m’importa com, jo el que vull és guanyar”
  • CA

Guanyar. Aquesta ha estat una de les paraules que més ha repetit Ronald Koeman en la roda de premsa posterior a la victòria del Barça contra el Llevant. El tècnic holandès, fidel a la seva forma de ser, ha estat sincer. “No m’importa com, jo el que vull és guanyar”, ha deixat clar. “L’equip ha treballat bé i s’ho ha deixat tot. Hem de confiar més en nosaltres mateixos i en el nostre joc, però hem millorat. Hem gaudit de moltes ocasions. El porter del Llevant ha estat el millor del partit”, ha afegit.

A més, Koeman també s’ha referit als rumors sobre el seu polèmic gest amb Riqui Puig. Ha explicat que si el de Matadepera no juga, no té res a veure amb qüestions extraesportives: “No, ni de bon tros. Jo sé que han sortit coses a la premsa, no vull reaccionar sobre aquest tema. En Riqui estava escalfant per entrar en un partit complicat. Quan hem marcat, però, hem considerat que el millor era que no entrés”.

Les declaracions de Koeman posteriors al Barça-Llevant

El canvi de sistema a la primera meitat: “Ens esperàvem un equip contrari que ens pressionés molt. Per això hem posat Busquets de migcampista defensiu i Coutinho i De Jong d’interiors. Hi ha hagut moments en què ho hem fet bé, però a la segona part he de reconèixer que hem estat millor, sobretot en l’assumpte de la pressió”.

Riqui Puig no juga per qüestions extraesportives?: “No, ni de bon tros. Jo sé que han sortit coses a la premsa, no vull reaccionar sobre aquest tema. En Riqui estava escalfant per entrar en un partit complicat. Quan hem marcat, però, hem considerat que el millor era que no entrés”.

El canvi d’Umtiti per Griezmann: “Hem tingut molt la pilota, però al tram final el rival ha arriscat. Amb un resultat tan ajustat, hem de defensar. Quan he vist que el Llevant acumulava jugadors a la nostra àrea, he decidit fet entrar un tercer central, Umtiti. No m’importa com, jo el que vull és guanyar”.

Satisfet amb l’equip: “Estic millor. L’equip ha treballat bé i s’ho ha deixat tot. Hem de confiar més en nosaltres mateixos i en el nostre joc, però hem millorat. Hem gaudit de moltes ocasions. El porter del Llevant ha estat el millor del partit”.

El Barça acaba amb tres centrals: “Hi ha moments en què cal defensar. Cal tenir en compte l’actitud dels rivals. Hem fet mèrits per marcar més gols, però al tram final havíem de conservar el resultat. He jugat molt a futbol i amb un 1-0 hi ha moments que has de defensar. Si no enteneu això, ho heu de deixar estar”.

El joc ha de millorar: “És una qüestió de confiança. Després d’aquest resultat i els tres punts, espero que el dimecres demostrem que podem jugar millor”.

Pedri, Trincao i Umtiti, bons canvis: “Han entrat bé. Quan fas un canvi esperes que es millorin coses. Els tres ho han fet bé i han aportat coses que necessitàvem”.

Guanyar, guanyar i guanyar: “La nostra situació a la Lliga ens obliga a guanyar més partits. La sensació que tenim és que hem treballat molt per guanyar”.

Falta confiança: “Les crítiques són justes, sobretot pel tema dels punts. Estem millorant coses. Sabem que podem tenir més efectivitat. Hem de continuar treballant. La millor forma d’agafar confiança és guanyant partits”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa