Koeman no compta amb Arturo Vidal, Rakitic ni Umtiti

Segons ‘RAC 1’, els tres jugadors ja saben que el nou entrenador del Barça no vol que continuïn al Camp Nou

Ronald Koeman ha estat força enfeinat aquest dilluns. Menys d’una setmana després d’aterrar al Camp Nou, el nou entrenador del Barça ja ha comunicat via telefònica a quatre jugadors de la plantilla que no compta amb ells de cara a la temporada vinent. RAC1 ha informat inicialment que Luis Suárez ha sabut avui mateix que no entra en els plans de l’holandès, però la ràdio citada i Mundo Deportivo han afegit que no ha estat l’únic a fer-ho.

Segons les informacions d’ambdós mitjans, Arturo Vidal, Ivan Rakitic i Samuel Umtiti també han estat trucats per Koeman. El tècnic els ha demanat que es busquin una sortida perquè no compta amb ells. A partir d’aquí, els advocats dels jugadors es reuniran amb els del Barça per trobar un final que satisfaci totes les parts, sigui mitjançant una rescissió o una venda a un altre club. Cal recordar que el xilè i el croat acaben contracte el 2021, però que el francès no ho fa fins al 2023. La situació del central, per tant, és la més complicada.

Jordi Alba i Coutinho superen el cribratge

Koeman no només ha donat males notícies: també s’ha posat en contacte amb un futbolista el futur del qual era una incògnita, Jordi Alba, per traslladar-li que no té cap mena d’intenció de prescindir d’ell. També ha felicitat Coutinho per la consecució de la Champions i li ha dit que té un lloc en el seu projecte. L’holandès, això sí, els ha deixat ben clar que espera les seves millors versions i que vol que tots els futbolistes que conformin la plantilla definitiva del Barça 2020/21 estiguin compromesos amb la causa.

Més informació

Comentaris

    Ferran Agost 25, 2020 7:17 am
    Penso que Jordi Alba també ha de marxar. La seva banda ha sigut un coladero. Defensa malamén i és massa baixet

Nou comentari