Món Esport
Koeman no compta amb Arturo Vidal, Rakitic ni Umtiti
  • CA

Ronald Koeman ha estat força enfeinat aquest dilluns. Menys d’una setmana després d’aterrar al Camp Nou, el nou entrenador del Barça ja ha comunicat via telefònica a quatre jugadors de la plantilla que no compta amb ells de cara a la temporada vinent. RAC1 ha informat inicialment que Luis Suárez ha sabut avui mateix que no entra en els plans de l’holandès, però la ràdio citada i Mundo Deportivo han afegit que no ha estat l’únic a fer-ho.

Segons les informacions d’ambdós mitjans, Arturo Vidal, Ivan Rakitic i Samuel Umtiti també han estat trucats per Koeman. El tècnic els ha demanat que es busquin una sortida perquè no compta amb ells. A partir d’aquí, els advocats dels jugadors es reuniran amb els del Barça per trobar un final que satisfaci totes les parts, sigui mitjançant una rescissió o una venda a un altre club. Cal recordar que el xilè i el croat acaben contracte el 2021, però que el francès no ho fa fins al 2023. La situació del central, per tant, és la més complicada.

Jordi Alba i Coutinho superen el cribratge

Koeman no només ha donat males notícies: també s’ha posat en contacte amb un futbolista el futur del qual era una incògnita, Jordi Alba, per traslladar-li que no té cap mena d’intenció de prescindir d’ell. També ha felicitat Coutinho per la consecució de la Champions i li ha dit que té un lloc en el seu projecte. L’holandès, això sí, els ha deixat ben clar que espera les seves millors versions i que vol que tots els futbolistes que conformin la plantilla definitiva del Barça 2020/21 estiguin compromesos amb la causa.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ferran a agost 25, 2020 | 07:17
    Ferran agost 25, 2020 | 07:17
    Penso que Jordi Alba també ha de marxar. La seva banda ha sigut un coladero. Defensa malamén i és massa baixet

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa