Món Esport
Koeman: “No trobarem ningú que doni tant al Barça com Messi”
  • CA

Després de marcar contra el Llevant, Leo Messi es troba a només un gol d’igualar el rècord històric de Pelé de dianes amb una mateixa samarreta. Qüestionat per aquesta fita, Ronald Koeman no ha tingut cap mena de problema a rendir-se a l’argentí i deixar molt clar que, segons el seu parer, “no trobarem ningú que doni tant al Barça com Messi”. “Les seves xifres són increïbles. No tornarem a tenir un jugador que tingui tanta efectivitat. És un jugador molt important i és increïble tot el que ha fet”, ha afegit en la roda de premsa prèvia al partit contra la Reial Societat.

En la mateixa compareixença, el tècnic holandès ha celebrat que Pjanic no estigui satisfet amb els minuts que té. “He parlat amb ell de la seva situació. La setmana passada li vaig dir el que crec que ha de millorar. M’agrada la seva actitud, és positiu que es molesti per no jugar. Tenir algú a la banqueta i que estigui content no és bo”, ha argumentat. També s’ha mullat sobre la polèmica al voltant de la figura de Riqui Puig: “Hi ha un cert interès per part de la premsa perquè és un jugador de la casa, però també hi ha altres jugadors que no juguen i que busquen el suport de l’entrenador. Tenim una plantilla potent i llarga, però només poden jugar 11 futbolistes”.

Entre altres aspectes, l’entrenador culer també ha fet autocrítica amb els mals resultats del Barça en l’inici de la Lliga Santander, ha assegurat que espera comptar amb Dembélé “aviat”, ja que “el necessitem”, i ha destacat que l’ambient del vestidor és molt bo. “Veig un bon ambient dins del vestidor, abans i després dels entrenaments i dels partits… No veig cap problema entre ells. Ahir van fer una festa de Nadal després de l’entrenament i hi havia molt de soroll”, ha dit.

Les declaracions de Ronald Koeman prèvies al Barça-Reial Societat

La Reial Societat, líder de la Lliga: “M’agrada com juga. Harem d’estar molt bé, confiar en nosaltres mateixos, tenir la pilota i intentar fer ocasions de gol si volem guanyar. Espero un partit obert i bonic. La Reial Societat té un gran entrenador i molt bons futbolistes. Està fent una feina extraordinària, no només enguany”.

Autocrítica: “No podem estar contents amb la nostra trajectòria a la Lliga, ja que hem perdut partits que no es podien perdre. S’ha de valorar, però, l’evolució de l’equip. El treball i l’actitud de l’equip contra el Llevant va ser molt bona. Tant de bo els tres punts aconseguits ens donin tranquil·litat”.

Pjanic vol jugar més: “He parlat amb ell de la seva situació. La setmana passada li vaig dir el que crec que ha de millorar. M’agrada la seva actitud, és positiu que es molesti per no jugar. Tenir algú a la banqueta i que estigui content no és bo”.

L’eliminatòria de Champions contra el PSG: “Crec que al febrer, quan juguem contra el PSG els vuitens de la Champions, estarem millor. Ara és complicat saber com arribarem els dos equips a l’eliminatòria”.

Els pocs minuts de Riqui Puig: “Hi ha un cert interès per part de la premsa perquè és un jugador de la casa, però també hi ha altres jugadors que no juguen i que busquen el suport de l’entrenador. Tenim una plantilla potent i llarga, però només poden jugar 11 futbolistes”.

El retorn de Dembélé, una incògnita: “Encara s’està exercitant individualment. No vull posar una data, però espero que torni aviat perquè el necessitem per les seves qualitats”.

Els jugadors del Barça, units: “Veig un bon ambient dins del vestidor, abans i després dels entrenaments i dels partits… No veig cap problema entre ells. Ahir van fer una festa de Nadal després de l’entrenament i hi havia molt de soroll”.

La importància de les lesions: “És clar que vull que l’equip jugui millor i que guanyem més partits, que al final això és el que importa. Hem de ser més regulars, però també és veritat que hem patit moltes lesions. El calendari ens pressiona força en la qüestió de la frescor”.

El millor De Jong va tornar contra el Llevant: “En Frenkie sempre ha estat un jugador que ha tingut pes en la construcció del joc des del darrere. Tant a l’Ajax com a la selecció holandesa. Ara bé, també pot trencar línies perquè és molt ràpid”.

Mingueza, futbolista del primer equip a efectes pràctics: “Ara per ara, és un jugador més de la primera plantilla. Fa unes setmanes va tenir unes petites molèsties, però ara ja està bé. Fa competència als centrals, no penso en si és el segon, tercer o quart central. L’Umtiti ha millorat molt. Tenim 4 centrals i podem escollir en funció de les necessitats de cada partit”.

Messi i els seus registres golejadors: “Les seves xifres són increïbles. No tornarem a tenir un jugador que tingui tanta efectivitat. És un jugador molt important i és increïble tot el que ha donat al Barça”.

Creu en el seu equip: “Hem de guanyar els partits que ens queden fins al final del 2020 per poder lluitar per la Lliga. Hem de tenir personalitat davant la Reial Societat. Els tres punts contra el Llevant ens han donat confiança i demà ho volem demostrar al camp”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa