Món Esport
Koeman, sobre les mans de Ramos: “9 de cada 10 persones haurien xiulat penal”
  • CA

Ronald Koeman no entén “el criteri dels àrbitres” i, fidel a la seva forma de veure i dir les coses, no ha tingut cap mena de problema a dir-ho en la roda de premsa prèvia al partit entre el Barça i el Valladolid al José Zorrilla. El tècnic holandès ha estat qüestionat per la polèmica que va envoltar el triomf del Madrid davant l’Eibar i ha estat clar i contundent: “No entenc el criteri dels àrbitres. No fa falta que repeteixi el que vaig dir després del clàssic, perquè hi ha coses que no es poden entendre. Nou de cada deu persones considerarien, si els ho preguntéssim, que les mans de Ramos eren penal. L’àrbitre, però, no va veure-ho així”.

L’entrenador blaugrana també ha estat qüestionat per l’entrevista que Leo Messi ha concedit a Jordi Évole i que s’emetrà el pròxim diumenge. “Per mi no cal que en Leo faci cap entrevista. Veig les seves ganes dia a dia, està amb l’equip i els seus companys. És un guanyador i potser pateix pel fet que no guanyem tots els partits”, ha dit al respecte un Koeman que no sap “què dirà” l’argentí. “No sé si les paraules de Messi afectaran positivament la resta de futbolistes. La plantilla està molt unida, però també descontenta com jo amb els resultats. La millor vitamina és guanyar partits. En Leo està integrat i treballa per millorar coses”, ha afegit.

Les declaracions de Koeman prèvies al Valladolid-Barça

Les claus per guanyar el Valladolid: “Hem de ser més regulars, estar més bé amb la pilota i treballar més quan no la tenim. Hem d’estar tan concentrats com sigui possible durant el partit”.

Res de temporada de transició: “Som un equip que ha canviat coses i que té una plantilla molt jove. Això provoca una mica d’irregularitat. Per al futur és bo, però al Barça cal lluitar per guanyar títols sempre. És una situació complicada i necessitem temps, però som el Barça i volem guanyar”.

La conversa de Messi amb Jordi Évole: “Per mi no cal que en Leo faci cap entrevista. Veig les seves ganes dia a dia, està amb l’equip i els seus companys. És un guanyador i potser pateix pel fet que no guanyem tots els partits. No sé què dirà en l’entrevista”.

Crítica al VAR: “No entenc el criteri dels àrbitres. No fa falta que repeteixi el que vaig dir després del clàssic, perquè hi ha coses que no es poden entendre. Nou de cada deu persones considerarien, si els ho preguntéssim, que les mans de Ramos eren penal. L’àrbitre, però, no va veure-ho així”.

Florentino es queixa del tracte dels mitjans al Madrid: “Prefereixo no contestar”.

No hi haurà fitxatges fins després de les eleccions: “Estic parlant amb el Ramon Planes per analitzar, esportivament, què necessitem. Haurem d’esperar a l’arribada del nou president per prendre qualsevol decisió. Fins llavors, jo hauré d’entrenar l’equip i preparar els partits”.

Dembélé encara necessita un temps per estar recuperat: “Encara és d’hora. Ahir va fer part de l’entrenament amb els suplents, però necessita més sessions per entrar en una convocatòria. Podria tornar contra l’Eibar”.

Bon ambient al vestidor: “No sé si les paraules de Messi afectaran positivament la resta de futbolistes. La plantilla està molt unida, però també descontenta com jo amb els resultats. La millor vitamina és guanyar partits. En Leo està integrat i treballa per millorar coses”.

Els favors arbitrals al Madrid: “Jo crec que les mans de Ramos eren penal, però no vull dir res més. L’equip arbitral va decidir el contrari i jo ho respecto. Si em pregunten a mi, però, crec que és penal”.

La formació no és rellevant: “Amb la plantilla que tenim podem jugar amb diferents sistemes. Quan tenim tres migcampistes, hi ha molts moviments. El que fem nosaltres és analitzar els contraris per veure com juguem, però els sistemes no són fixos. Hi ha modificacions de posicions i desplaçaments”.

Araujo, imperial a l’eix de la defensa: “Està demostrant que és un noi valent. Sap que ha de millorar. Físicament és molt fort i té un gran futur al davant. Tant de bo que continuï molts anys amb el ‘4’”.

L’esquema: “Sempre analitzem les jugades a pilota aturada per defensar-les bé. De vegades els nostres rivals tenen gent més alta i no podem fer-hi res, però la realitat és que hem d’estar més concentrats en els marcatges”.

Les opcions del Barça a la Lliga: “Cada partit que no guanyem és un pas enrere. Penso que hem de jugar molts partits i poden passar moltes coses. Hem perdut bastants partits a fora de casa i no podem fallar. És una pressió per a l’equip. Hem de guanyar per retallar distàncies”.

Lenglet desapareix de l’onze inicial: “És part de les rotacions que hem de fer pel físic dels jugadors. És impossible aguantar aquest ritme”.

Unificació dels criteris arbitrals: “És un aspecte complicat en el futbol. Molta gent no entenem quan és penal i quan no”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa