Món Esport
Koeman hauria tingut un gest molt lleig amb Riqui Puig davant dels seus companys
  • CA

Que Riqui Puig no agrada a Ronald Koeman està clar des de fa temps. El mateix tècnic neerlandès va confessar quan va arribar al Barça que no comptava amb ell, tampoc amb Aleñá, per la seva joventut. Des d’aleshores, el migcampista de Matadepera no ha tingut gairebé cap minut amb Koeman, però durant l’estona que va jugar en el darrer partit dels blaugrana contra la Juventus de Torí al Camp Nou, Riqui va convèncer i hi ha qui reivindica que hauria de tenir més minuts.

Coincidint amb aquesta situació, el diari El País ha revelat una conversa que hauria mantingut el tècnic neerlandès amb el jove de la Masia davant de tots els companys. Koeman l’hauria deixat en evidència durant un entrenament i li hauria dit que és un “filtrador”. Això hauria ocorregut després que transcendís una informació que assegurava que Koeman havia aconsellat a Riqui deixar l’equip.

En la darrera roda de premsa, prèvia al partit del Barça contra el Llevant, Koeman no s’ha penedit de les seves accions durant els darrers mesos respecte al cas del futbolista canterà i ha assegurat que “si un jugador no té minuts, és per alguna cosa”. Així, malgrat que el partit de Riqui contra la Juventus va ser bo, sembla que Koeman segueix sense confiar-hi.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa