Món Esport
Koeman, sobre el futur de Dembélé: “Poden passar coses”
  • CA

“Si Dembélé es queda? Què hi ha segur en aquest món…? Hi ha coses que poden passar. De moment és jugador del Barça… Ja ho veurem”. Quan falten aproximadament 24 hores perquè es tanqui el mercat de fitxatges, Ronald Koeman no ha estat gens contundent quan ha estat preguntat pel futur d’Ousmane Dembélé, que no ha disputat cap minut i ha tornat a veure des de la banqueta com el tècnic del Barça ha comptat abans amb joves com Trincao o Pedri per intentar sacsejar el partit contra el Sevilla, que ha finalitzat amb empat a un gol.

Respecte al matx, Koeman ha opinat que “no hem estat al nostre nivell amb la pilota als peus, l’hem perduda moltes vegades”, però també ha recordat que “hem tingut les oportunitats més clares i estic satisfet amb els últims minuts”. Sobre si el seu equip ha pagat el desgast físic després de disputar tres partits en una setmana, l’holandès ha recordat que “a Vigo vam jugar 45 minuts amb un jugador menys i en un camp molt mullat” i que, per aquest motiu, “ha faltat frescor i profunditat”.

Les declaracions de Koeman posteriors al Barça-Sevilla

Un partit molt exigent: “Ha estat un partit molt disputat contra un equip molt fort físicament. No hem estat al nostre nivell amb la pilota als peus, l’hem perduda moltes vegades. També és cert que hem tingut les oportunitats més clares i estic satisfet amb els últims minuts. Els canvis que hem fet han estat molt bé i gràcies a ells hem estat a punt de guanyar”.

El Barça paga el desgast físic: “Sí, pot ser. A Vigo vam jugar 45 minuts amb un jugador menys i en un camp molt mullat. Ha faltat frescor i profunditat, per això hem fet els canvis. La setmana ha estat molt intensa, ara esperem que tothom torni de l’aturada de seleccions en bon estat de forma”.

Possible penal de Diego Carlos a Messi: “No he vist la jugada encara, però m’han dit que era penal. L’àrbitre, però, no l’ha xiulat i ho hem d’acceptar”.

Dembélé es queda segur?: “En el món no hi ha res segur. Tot pot passar, demà serà l’últim dia en què podrem fitxar o traspassar jugadors. Avui no ha jugat perquè he considerat que necessitàvem més control que profunditat i desequilibri”.

Mal partit de De Jong: “Ell sap que ha perdut massa pilotes, quelcom que no li acostuma a passar a ell. No podem concloure que està en un mal moment, ja que contra el Vila-real i el Celta va estar bé. Avui, certament, no ha estat molt fi”.

Araujo, segur al costat de Piqué: “Ha fet molt bon partit. Té molta confiança i físicament és un defensa fort. Està treballant la sortida des del darrere. Ja ens esperàvem que fes una bona actuació, ja que tot i la seva joventut té molt de potencial”.

La reconstrucció requereix temps: “Podem millorar qualsevol cosa. Hem treballat molt durant les últimes quatre o cinc setmanes. Tres partits en set dies han estat durs. El canvi d’imatge està sent bo i podem estar satisfets amb set punts aconseguits de nou possibles. Millorarem diverses coses, però necessitem temps”.

Griezmann no troba el seu lloc: “El canvi de l’altre dia va ser tàctic, ja que ens vam quedar amb un home menys i vaig considerar que Ansu Fati ens ajudaria més. Avui, Griezmann ha tingut els seus moments i dues oportunitats. Amb la qualitat que té, el més normal és que en faci alguna. Al final, cada jugador ha d’oferir el seu màxim rendiment”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa