Món Esport
Koeman explica què va dir als jugadors del Barça després de la derrota contra el Cadis
  • CA

Ronald Koeman és un entrenador atípic a l’hora de tractar amb els mitjans de comunicació. A diferència d’Ernesto Valverde i Quique Setién, els dos últims entrenadors del Barça abans de la seva arribada, ell no té cap mena de problema a dir el que pensa sobre tots els aspectes de l’actualitat blaugrana. Tant li són els titulars i les polèmiques que puguin generar les seves paraules. És transparent, sincer i no li agrada dir el que diu tothom. Per això ja hi són els altres.

Quan ha estat preguntat per la conversa que ha mantingut amb la plantilla culer després de la desfeta a Cadis, Koeman ha dit que “el que parlem internament no ha de transcendir”, però tot i això sí que ha donat certs detalls de la reunió d’aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. “Jo no faig teatre. Si perdo, estic enfadat. I ja els ho he dit als jugadors. Els vaig dir ahir que el Barça no pot rebre gols com els que hem rebut nosaltres aquesta temporada”, ha revelat.

“Hem d’estar descontents. Cal analitzar les derrotes, no és el mateix perdre al camp del Cadis que al de l’Atlètic de Madrid. És important veure com ens marquen gols, com ens creen perill… Els jugadors saben que hem de millorar diverses coses. No tenim massa temps per practicar determinades qüestions, però cal analitzar, comunicar i buscar el màxim rendiment de tothom. Som un equip que ha creat sempre cinc o sis ocasions clares per partit. Hem de trobar l’equilibri entre l’efectivitat i la manca d’errors. Hem deixat escapar massa punts per errors que no es poden repetir”, ha afegit.

D’aquesta forma, Koeman ha tornat a exterioritzar, tal com ja va fer a la sala de premsa del Ramón de Carranza, el seu malestar amb les errades defensives dels seus jugadors, que han allunyat el Barça de la part alta de la classificació de la Lliga. De moment, el seu discurs sincer està agradant al vestidor i a l’entorn blaugrana, sobretot perquè ell en tot moment es considera un dels culpables de la situació. “La responsabilitat sempre és de l’entrenador, ja que és qui pren decisions i fa les alineacions”, ha considerat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa