Món Esport
Koeman explica el motiu de la suplència de Messi
  • CA

Ronald Koeman ha aprofitat la roda de premsa posterior al triomf del Barça contra el Betis per explicar per què Leo Messi no ha estat titular. “Ahir vam decidir que començaria a la banqueta. Va acabar amb molèsties el partit del Dinamo de Kíev i no estava en condicions de jugar de titular, només d’entrar si l’equip ho necessitava. Un futbolista com ell, si està bé físicament, sempre jugarà d’inici”, ha valorat l’entrenador del Barça.

En la compareixença, l’holandès ha celebrat la persistència de Griezmann, ha revelat que Ansu Fati ha acabat el matx amb molèsties físiques, s’ha mostrat satisfet amb la recuperació de la punteria per part del seu equip i ha considerat “molt importants” els tres punts aconseguits.

Les declaracions de Koeman posteriors al Barça-Betis

Una victòria important: “Ha estat una victòria important per la necessitat de punts. Molt contents amb el joc ofensiu de l’equip, un cop més hem creat molt de perill. L’efectivitat ha estat molt bona a la represa, però el resultat era injust a la primera meitat”.

Els motius de la suplència de Messi: “Ahir vam decidir que Messi començaria a la banqueta. Va acabar amb molèsties el partit del Dinamo de Kíev i no estava en condicions de jugar de titular, només d’entrar si l’equip ho necessitava. Un futbolista com ell, si està bé físicament, sempre jugarà d’inici”.

Griezmann, desencertat: “Tant de bo que segueixi treballant com ho està fent. Per fallar oportunitats, s’hi ha de ser. Tindrà la confiança per marcar, segur. Hem de destacar el seu caràcter i la seva insistència, no deixa d’intentar-ho. Sap que ha fallat ocasions i que ha tingut mala sort, però sempre ha estat allà”.

Conversa amb Pellegrini després del partit: “S’estava queixant del moment del penal. Ho puc entendre, però res més. No he de parlar sobre el que m’ha dit després del partit”.

Ansu Fati, amb problemes físics: “Ha tingut unes molèsties al descans i no hem volgut arriscar. El canvi ha estat per això”.

Aspecte a millorar: “El Betis té molta qualitat i grans jugadors. Hi ha jugades on podem estar més concentrats defensivament, sobretot si juguem amb un futbolista més”.

Tres punts vitals: “Entenc que hi hagués crítiques, ja que només havíem guanyat dos punts dels darrers 12 possibles. Nosaltres, però, estem satisfets. Estaríem més tristos i decebuts si no generéssim oportunitats de gol. Avui hem aconseguit una victòria important, necessitàvem els punts. Estic content amb els cinc gols”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa