Món Esport
Koeman, sobre si la plantilla del Barça és ideal: “Ho dubto”
  • CA

Ronald Koeman no és un entrenador al qual li agradi mirar cap a una altra banda quan és preguntat per qualsevol qüestió que envolta l’actualitat del Barça. El tècnic holandès acostuma a ser sincera i posicionar-se en tots els debats, encara que n’hi hagi algun de polèmic. En aquest sentit, l’entrenador blaugrana ha aprofitat l’aturada per partits de seleccions per atendre Mundo Deportivo i SPORT, repassar l’inici de curs culer i deixar molt clar que, segons el seu parer, el seu equip no té una plantilla “ideal”.

“En general estic content amb els jugadors, però si em preguntes si tinc l’equip ideal, tinc els meus dubtes. Sempre es poden millorar coses, però en aquest sentit intervenen molts factors, com per exemple la situació econòmica del club”, ha analitzat al respecte abans de recordar que “ja he dit diverses vegades què ens falta” i que “si hi ha possibilitats, intentarem fer algun fitxatge” durant el mercat d’hivern. Els noms de Memphis Depay i Eric Garcia sonen amb força a les oficines del Camp Nou; Koeman ha considerat que “no és el moment de parlar de futbolistes que no hi són”, però sí que ha dit a tots els escèptics amb Depay que, quan ell era seleccionador holandès, “sempre va jugar de davanter centre”.

El futbolista que més l’ha sorprès des que va aterrar a Barcelona ha estat, com no podria ser d’una altra forma, Pedri, “sobretot pel fet de no conèixer-lo massa”. “Sabia que el Barça el va fitxar del Las Palmas i havia vist imatges del seu joc, però crec que ningú s’imaginava ni s’esperava la seva millora. Amb 17 anys, jugar i entrenar a un gran nivell al costat dels millors jugadors del món és per estar content”, ha reflexionat sobre el canari.

Koeman també ha parlat de Leo Messi, amb qui va tenir una conversa just després d’arribar a la banqueta del Barça. “Li vaig dir que no podia resoldre els seus conflictes amb el club i em vaig dedicar a explicar-li les qüestions futbolístiques que volia millorar. La decisió de quedar-se va ser seva”, ha començat. “Mai no he dubtat d’ell. El veig entrenar cada dia i gaudeix jugant. És el millor futbolista del món, és clar que el vull al meu equip. El Barça ha estat, és i serà millor equip amb Messi que sense ell”, ha insistit en relació amb el capità, que “si està bé físicament, sempre serà titular”.

Entre molts altres aspectes, el tècnic holandès també ha opinat del rendiment d’Antoine Griezmann, que no acaba de trobar la seva millor versió al Camp Nou. “Necessita una mica més de confiança i marcar gols sempre en dona. No es pot dir que no treballa, ho fa i molt. Un futbolista que treballa tant i intenta canviar les coses pot arribar on vulgui”, ha declarat, optimista. “Pot ser que se senti una mica més lliure quan està amb la selecció francesa, ja que fa molt de temps que hi juga i sempre ho ha fet en la mateixa posició”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa