Món Esport
Koeman descarta Rafinha i li obre la porta de sortida
  • CA

Novetats en la convocatòria de Ronald Koeman per visitar el Celta. L’entrenador del Barça ha descartat, per al compromís d’aquest dijous, Rafinha per decisió tècnica i Ter Stegen, Umtiti i Junior Firpo, que té unes molèsties a la zona isquiotibial esquerra, per lesió. Iñaki Peña, Riqui Puig, Konrad, Araujo, Ramos Mingo i Arnau Tenas són els futbolistes amb fitxa del filial que viatjaran, aquest dijous al matí, a Vigo.

L’absència de Rafinha en la llista de convocats no és casualitat. En la roda de premsa prèvia al duel contra el Celta, Koeman li ha obert la porta de sortida: “Pels jugadors que no tenen oportunitats, el millor és buscar una sortida i marxar fora a la recerca de minuts”, ha dit. D’altra banda, la novetat en la convocatòria ha estat la presència de Martin Braithwaite, que ha deixat enrere els seus problemes físics i ha rebut l’alta mèdica després de l’entrenament d’aquest dimecres.

La convocatòria del Barça per visitar el Celta

Piqué, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Messi, O. Dembélé, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Iñaki Peña, Riqui Puig, Konrad, R. Araujo, Ramos Mingo i Arnau Tenas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa