Món Esport
Koeman dona descans a Messi, Ter Stegen i Coutinho a la Champions
  • CA

Ronald Koeman dona continuïtat a la seva política de rotacions i aprofita el partit del Barça contra el Ferencváros per concedir descans a Leo Messi, Marc-André ter Stegen i Philippe Coutinho. Tres dels futbolistes més importants de la plantilla no s’han entrenat aquest dimarts, no viatjaran amb la resta de l’expedició blaugrana a Budapest i, per tant, podran agafar forces de cara a la visita de l’equip culer al Cadis, prevista per al dissabte a les 21.00 hores.

Tenint en compte que el Barça està classificat matemàticament per als vuitens de final, i encara que la primera posició del grup no està certificada, Koeman ha tornat a deixar clar que la seva prioritat és redreçar el rumb a la Lliga. L’entrenador holandès, a més, tampoc no podrà comptar amb Ansu Fati, Gerard Piqué, Sergi Roberto, Ronald Araujo i Samuel Umtiti, tots ells lesionats. Lenglet, d’altra banda, sí que viatjarà amb l’equip.

La convocatòria del Barça per visitar el Ferencváros

Dest, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Junior, Iñaki Peña, Mingueza, Konrad i Arnau Tenas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa