Món Esport
Koeman: “Estic content amb la plantilla que tinc”
  • CA

Ronald Koeman ha assegurat, en una entrevista amb els mitjans del Barça, que tot i que la secretaria tècnica no va poder tancar els fitxatges de Memphis Depay i Eric Garcia ell està satisfet amb els jugadors dels quals disposa per encarar la temporada 2020/21. “Estic content amb la plantilla que tenim. L’hem intentat millorar, en algunes coses ho hem aconseguit i en altres no, però cal tenir en compte la situació econòmica del club. Cal acceptar-ho i treballar”, ha valorat.

El nou tècnic blaugrana també ha deixat entreveure que ha corregit diversos mals hàbits dels futbolistes culers en el passat recent. “En els entrenaments demanem màxima concentració i intensitat per reflectir-ho automàticament en el partit. Per això les sessions són de major intensitat, perquè es juga com s’entrena”, ha apuntat, una frase que ja ha dit més d’una vegada des que va agafar el lideratge del primer equip del Barça.

Entre moltes altres coses, Koeman també ha analitzat dos factors que han estat clau en la millora d’imatge de l’equip: el pas endavant d’Ansu Fati i la millora de la pressió després de pèrdua. “El seu rendiment és màxim. Estem parlant d’un jugador que només té 17 anys, i si ha jugat tres partits seguits, això vol dir que és molt bo. També és un noi que vol aprendre i millorar”, ha dit sobre l’extrem, mentre que en relació amb la segona qüestió ha remarcat que “la defensa sempre comença amb els davanters i radica en la resta de l’equip”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa