Keita Baldé i Borja Valero han estat els jugadors de l’Inter de Milà encarregats d’atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del partit contra el Barça. El primer, que va jugar set anys a la Masia, ha estat el gran protagonista de la roda de premsa conjunta en assegurar que mai oblidarà el que va aprendre a Barcelona: “Per a mi és un partit molt especial perquè vaig jugar molts anys al Barça i vaig aprendre molt en l’àmbit personal. Ho portaré sempre amb mi. Demà, però, vull guanyar jo“, ha assegurat.

 

El d’Arbúcies ha reconegut que els de Valverde són favorits en el duel d’aquest dimecres, però ha avisat que “tenim una plantilla molt completa amb grans jugadors i una de les millors defenses d’Europa. Podem fer una brillant actuació“. “Si juguem amb confiança, caràcter i convicció en la nostra força, podrem fer-los mal”, ha seguit valorant Baldé.

 

Per la seva banda, Borja Valero ha explicat que “els partits contra el Barça són diferents perquè tenen una manera única de jugar” i que ells esperen utilitzar les seves armes “per jugar al contraatac”. Repassa les declaracions més destacades d’ambdós futbolistes en la prèvia de la visita blaugrana al Giuseppe Meazza.Nou comentari