Contra tot pronòstic, el duel de Champions entre el Barça i la Juventus de Torí, a Itàlia, s’ha convertit en el primer partit sense Josep Maria Bartomeu a la presidència del club. El ja exmandatari de l’entitat blaugrana ha anunciat la seva dimissió i la de tota la seva junta directiva amb menys de 24 hores d’antelació respecte a aquest enfrontament, així que l’absència de Bartomeu a la presidència del Barça protagonitzarà, en part, aquest duel.

Qui tampoc no hi serà és Cristiano Ronaldo. El futbolista portuguès ha tornat a donar positiu per coronavirus en el darrer test PCR que s’ha fet i haurà de continuar complint quarantena durant el partit. L’esperat retrobament entre Messi i Cristiano haurà d’esperar a la tornada. Tot i això, el duel a Torí no estarà lliure d’interès i emoció: el Barça necessita recuperar la confiança després de la derrota dolorosa del clàssic de Lliga al Camp Nou.

L’enfrontament entre la Juventus i el Barça, corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions, tindrà lloc al Juventus Stadium –a porta tancada– el pròxim dimecres 28 d’octubre a les 21.00 hores. El partit es podrà veure a través de Movistar Liga de Campeones. Com sempre, també es podrà seguir el duel en directe a través de la pàgina web i el compte de Twitter de MónEsport.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa