Món Esport
La Juventus s’interessa per Ansu Fati i el Barça respon amb contundència: “Impossible”
  • CA

Nou capítol de les negociacions entre el Barça i la Juventus. El club català i l’italià fa dies que estan asseguts a la recerca d’intercanvi entre futbolistes, però de moment encara no hi ha cap acord definitiu. Segons ha informat aquest dissabte Tuttosport, després del “no” d’Arthur Melo al campió de la Serie A, la Vecchia Signora La Juventus s’interessa per Ansu Fati i el Barça respon amb contundència: “Impossible”. La resposta que ha obtingut per part de l’entitat culer, segons ha informat Mundo Deportivo, ha estat molt contundent: “Impossible, mai”.

Al Camp Nou tenen clar que el jove extrem de 17 anys és un futbolista cridat a ser important en un futur i no acceptaran cap acord que impliqui que hagi de marxar. No entrarà, doncs, en l’operació de Miralem Pjanic. La intenció del Barça és que Ansu Fati alterni el primer equip amb el filial, sobretot en cas que els de Garcia Pimienta aconsegueixin pujar a Segona Divisió. El seu rol al conjunt de Setién dependrà també de les possibles arribades que hi hagi aquest estiu, però no es vol que el seu paper sigui residual.

El diari Tuttosport ha afegit a la seva informació que a la Juventus també li agradaria comptar amb els serveis d’altres joves com Carles Aleñá, Riqui Puig, Ilaix Moriba, Trincao i Pedri. Excepte el primer, que està cedit al Betis fins al final d’aquesta temporada, els altres jugadors també tenen poques possibilitats d’aterrar a Torí. Cal recordar que el coronavirus ha situat en escac el negoci del futbol modern i que els clubs estaran obligats a confiar més que mai en el seu planter.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa