La justícia prohibeix a ‘Barça TV’ emetre el partit de l’equip femení contra l’Atlètic

Si no hi ha cap canvi de darrera hora, el millor partit de la temporada a la Primera Iberdrola no es podrà veure a través de la televisió

El gran partit de la temporada a la Primera Divisió femenina de futbol, ara anomenada Primera Iberdrola, no es podrà veure a través de la televisió si no hi ha canvis de darrera hora. En un primer moment havia de ser Barça TV la televisió que oferís en obert el Barça-Atlètic de Madrid que es disputarà aquest dissabte (16.00 hores) a l’Estadi Johan Cruyff, però el Jutjat de Primera Instància número 47 de Barcelona li ho ha prohibit després d’una denúncia de Mediapro.

La productora de Jaume Roures té els drets de 12 dels 16 equips de la Primera Iberdrola. Entre els quatre conjunts restants, que negocien les emissions directament amb la Federació Espanyola, s’hi troba el Barça, però no l’Atlètic de Madrid. Aquí és on neix el conflicte: Mediapro assegura que l’Atlètic de Madrid li ha cedit els drets i que, per tant, Barça TV no pot retransmetre el partit. La jutgessa li ha donat la raó, encara que ho ha fet de forma cautelar i, per tant, la setmana vinent el conflicte tornarà a existir tant pel compromís blaugrana com el de l’Ahtletic Club, el Madrid CFF i el CD Tacón.

Com a conseqüència, i atenent a les condicions de la sentència, el Barça no podrà permetre l’accés de càmeres de televisió per gravar imatges i retransmetre en directe o en diferit el partit a l’Estadi Johan Cruyff. Si no hi ha cap canvi de darrera, només els 6.000 afeccionats i afeccionades que omplin la grada del nou estadi culer podran veure el millor partit de la temporada de la Primera Iberdrola.

Més informació

Nou comentari