Món Esport
La justícia desestima la demanda de Neymar contra el Barça per la prima de renovació
  • CA

El Barça ha celebrat aquest divendres que el Jutjat Social 15 de Barcelona hagi desestimat la demanda de Neymar Jr al club blaugrana “en reclamació de la quantitat en rescabalament del signing bonus subscrit en la darrera renovació contractual”. El futbolista brasiler reclamava el pagament de 43,6 milions d’euros, però la victòria judicial ha estat blaugrana i el jugador del PSG haurà de retornar al club català un total de 6,7 milions d’euros.

El conflicte va néixer amb la marxa de Neymar al Parc dels Prínceps l’estiu del 2017. Quan l’extrem brasiler va abonar la seva clàusula de rescissió de 222 milions d’euros a la seu de LaLiga, el Barça va considerar que havia de deixar de pagar-li la prima de renovació que havien signat ambdues parts pocs mesos abans. L’entitat culer, que ja havia facilitat al futbolista el primer pagament dels signing bonus, no va pagar-li els diners restants. La decisió no va agradar a Neymar, qui va emprendre accions legals. La justícia ha donat la raó al Barça.

“Atès que aquesta resolució pot ser recorreguda per la representació del jugador, el club continuarà defensant amb fermesa els seus legítims interessos”, ha sentenciat el Barça en un comunicat en què també ha expressat la seva profunda satisfacció per la resolució judicial del cas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa