Món Esport
La junta electoral del Barça rebutja paralitzar la recollida de signatures

La junta electoral del Barça no té previst, de moment, modificar el calendari de les eleccions a la presidència. El club blaugrana ha emès un comunicat aquest dijous amb el qual ha deixat molt clar que, en la reunió d’aquest dimarts per tractar les peticions de diverses precandidatures sobre l’afectació de les noves restriccions de mobilitat decretades per la Generalitat de Catalunya, es va decidir que el procés de recollida de signatures no es paralitzarà.

L’organisme encarregat de vetllar pel correcte funcionament dels comicis des de la seva convocatòria ha fet consultes a la Secretaria General de l’Esport i el Procicat i ha aconseguit que “les seus electorals podran estar obertes entre avui i l’11 de gener i que es permetrà al personal adscrit a les precandidatures, formalment acreditats, la seva mobilitat per recollir les butlletes de suport amb el corresponent certificat d’autoresponsabilitat”. El dilluns vinent, per tant, tots els aspirants a la zona noble del Camp Nou hauran de presentar les butlletes de suport en format físic, ja que “en aquests moments no és possible la substitució de les butlletes físiques per les telemàtiques”.

A més, en la nota informativa el Barça també ha recordat que “tant la data de les eleccions, el 24 de gener, com els protocols del procediment electoral han estat consensuats amb el Govern de la Generalitat de Catalunya”. “S’han donat les màximes facilitats per tal que totes les precandidatures puguin dur a terme la recollida de les signatures de suport amb el màxim termini i millors condicions possibles”, ha insistit el club.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa