Món Esport
Dilluns es prendran decisions
  • CA

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, hauria convocat una junta directiva extraordinària i d’urgència per al pròxim dilluns 17 d’agost per a prendre decisions respecte al rumb del club i el primer equip blaugrana després de la desfeta humiliant i històrica a Lisboa contra el Bayern de Munic als quarts de final de la Champions. Segons ha avançat l’emissora de ràdio catalana RAC1, serà llavors quan es posaran sobre la taula aspectes com el futur entrenador o la convocatòria d’eleccions, entre altres coses.

Tanmateix, el diari barceloní Mundo Deportivo ha revelat que la intenció de Bartomeu seria finalitzar el seu mandat i convocar els comicis per al març o abril del 2021, és a dir, només un o dos mesos abans del previst. D’altra banda, la decisió de fer fora Quique Setién sí que estaria molt més avançada i l’anunci hauria de ser qüestió d’hores. El tècnic càntabre no ha volgut dimitir per voluntat pròpia i ara cal esperar que hi hagi un acord entre club i entrenador per a rescindir el seu contracte.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cobro en diferido no simulado a agost 15, 2020 | 13:56
    Cobro en diferido no simulado agost 15, 2020 | 13:56
    En aquests moments de dolor i cendra.. Hi ha un paio que s'està foten un fart de riure i no és del madrit.. Un tal Ernesto, que no era el millor per al club, però no se li coneixen relacions amb vaques.
  2. Icona del comentari de: ELECCIONS AL BARÇA, JA a agost 15, 2020 | 14:23
    ELECCIONS AL BARÇA, JA agost 15, 2020 | 14:23
    Ja en tenim prou de titelles de l´estabhlisment, que la unica cosa que fan es portar el club a la ruina
  3. Icona del comentari de: Nuria Juanola a agost 15, 2020 | 15:30
    Nuria Juanola agost 15, 2020 | 15:30
    Historic fracàs internacional que s'ha repetit vegades i vegades . Històrica manca de caracter , deu ser teluric. El primer inutil president -director tecnic fa anys hauria d'haver desaparegut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa