Món Esport
La junta de Bartomeu es disculpa amb la Secretaria General de l’Esport

Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de Catalunya, ha estat entrevistat a RAC1 per valorar la situació del vot de censura contra el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i la seva junta directiva. Figueras s’ha mostrat “sorprès” per les declaracions de Romà Gómez Ponti, cap dels serveis jurídics del club blaugrana, en les quals va acusar Esport de posar en risc la salut pública per voler tirar endavant el vot de censura. Figueras ha reiterat que, amb les dades epidemiològiques actuals, “no hi hauria d’haver cap problema”.

A més, el Secretari General de l’Esport també ha transmès una conversa que ha mantingut amb Josep Vives, portaveu de la junta directiva de Bartomeu, en la qual s’hauria disculpat en nom del club pel to de Gómez Ponti, el qual va ser molt bel·ligerant. “Josep Vives m’ha emès un comentari de disculpa pel to i les declaracions del cap dels serveis jurídics del Barça”, ha assegurat Figueras.

L’actitud de Gómez Ponti està sent molt criticada a les xarxes socials. Molts usuaris s’han adonat de la duresa de les paraules del cap dels serveis jurídics del Barça i consideren que el seu comportament no està sent el més adequat. Fins i tot el periodista Marçal Lorente, qui va ser acusat de “titella” de Bartomeu per Gerard Piqué, ha carregat contra ell. “No es pot parlar amb aquesta prepotència i inconcreció”, ha escrit.Més notícies

El Barça només identifica cinc signatures de la moció sospitoses

Notícia: El Barça només identifica cinc signatures de la moció sospitoses
Comparteix
Contràriament al que s'havia filtrat inicialment, la xifra de 300 butlletes dubtoses és, segons l'advocat del club blaugrana, "una extrapolació"
Notícia: El Barça només identifica cinc signatures de la moció sospitoses - Mobile

El referèndum contra Bartomeu ja té pregunta i possibles opcions

Notícia: El referèndum contra Bartomeu ja té pregunta i possibles opcions
Comparteix
La Mesa de la moció ja ha demanat a la directiva del Barça que convoqui la votació
Notícia: El referèndum contra Bartomeu ja té pregunta i possibles opcions - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa