Món Esport
La junta de Bartomeu es disculpa amb la Secretaria General de l’Esport
  • CA

Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de Catalunya, ha estat entrevistat a RAC1 per valorar la situació del vot de censura contra el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i la seva junta directiva. Figueras s’ha mostrat “sorprès” per les declaracions de Romà Gómez Ponti, cap dels serveis jurídics del club blaugrana, en les quals va acusar Esport de posar en risc la salut pública per voler tirar endavant el vot de censura. Figueras ha reiterat que, amb les dades epidemiològiques actuals, “no hi hauria d’haver cap problema”.

A més, el Secretari General de l’Esport també ha transmès una conversa que ha mantingut amb Josep Vives, portaveu de la junta directiva de Bartomeu, en la qual s’hauria disculpat en nom del club pel to de Gómez Ponti, el qual va ser molt bel·ligerant. “Josep Vives m’ha emès un comentari de disculpa pel to i les declaracions del cap dels serveis jurídics del Barça”, ha assegurat Figueras.

L’actitud de Gómez Ponti està sent molt criticada a les xarxes socials. Molts usuaris s’han adonat de la duresa de les paraules del cap dels serveis jurídics del Barça i consideren que el seu comportament no està sent el més adequat. Fins i tot el periodista Marçal Lorente, qui va ser acusat de “titella” de Bartomeu per Gerard Piqué, ha carregat contra ell. “No es pot parlar amb aquesta prepotència i inconcreció”, ha escrit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa