Junior: “M’he de trobar a mi mateix per recuperar la confiança que tenia al Betis”

Els mateixos jugadors són els que millor saben si estan oferint la seva millor versió o no. I Junior Firpo no té cap dubte que té molt marge de millora per molt que també hagi reivindicat que la millora des que va arribar fins al dia d’avui “ha estat notable”. El lateral esquerre ha aprofitat la roda de premsa prèvia al tràmit al camp de l’Inter de Milà per explicar que “m’he de trobar a mi mateix per recuperar la confiança que tenia al Betis”. “Allà era totalment diferent, m’involucrava molt menys en la sortida de pilota. Tothom m’està ajudant a adaptar-me, per això, i crec que la millora des dels primers dies ha estat evident”, ha argumentat.

En la compareixença, el defensa de la República Dominicana també ha reconegut que “em costarà tornar a ser suplent si, quan es recupera Jordi Alba, torno a jugar poc”, ja que “intento fer-ho el millor possible perquè l’entrenador ho tingui difícil a l’hora de decidir qui ha de jugar”. La gran connexió del de l’Hospitalet amb Leo Messi, no obstant això, és un dels grans actius que té ara mateix el Barça i al qual, molt difícilment, Valverde voldrà renunciar. “Ells dos s’entenen sense mirar-se. Els últims partits hem intentat trobar-nos, sobretot jo, ja que tinc clar que el nostre futbol passa per les seves botes. Intento conèixer-lo cada vegada més per saber en quin moment determinat he de connectar amb ell perquè la jugada acabi en gol“, ha opinat sobre l’astre argentí, que “sempre demostra que és el millor”.

Les declaracions de Junior prèvies a l’Inter-Barça de Champions

Visitar Milà com a jugador del Barça: “L’any passat vaig venir amb la samarreta de Betis i ja va ser increïble. Ara vinc amb la samarreta del Barça, és a dir que imagina’t la il·lusió que tinc. El canvi ha estat considerable”.

Poc motivats?: “Nosaltres afrontem cada partit per guanyar. Som el Barça i estem obligats a fer-ho encara que faltin jugadors importants. Ens hem guanyat el dret a donar oportunitats a futbolistes que no han entrat massa en acció. I això està molt bé”.

La connexió Jordi Alba-Messi: “Ells dos s’entenen sense mirar-se. Els últims partits hem intentat trobar-nos, sobretot jo, ja que tinc clar que el nostre futbol passa per les seves botes. Intento conèixer-lo cada vegada més per saber en quin moment determinat he de connectar amb ell perquè la jugada acabi en gol”.

El retorn de Jordi Alba el condemna a l’ostracisme: “Sí, és clar. Si això passa, em costarà d’acceptar el fet de no tenir continuïtat. Jo intento fer-ho el millor possible perquè l’entrenador ho tingui difícil a l’hora de decidir qui ha de jugar”.

Moment de forma personal: “Em trobo en un bon estat de forma físic. He canviat completament el meu estil de joc i he arribat a un club que està obligat a guanyar-ho tot. Vull seguir millorant i progressant per poder jugar cada vegada més. El nivell i l’exigència són altíssims. He d’estar preparat per estar-hi a l’altura”.

Una oportunitat per reivindicar-se: “Encara que hi ha jugadors importants que no hagin vingut a Milà, crec que n’hi ha altres tenen moltes ganes de tenir minuts. Hem vingut a fer-ho tan bé com puguem i a pels tres punts. Tant és que estiguem classificats”.

Com veus en Leo?: “Què t’he de dir, acaba de guanyar la seva sisena Pilota d’Or. No sé si tornarem a veure algú com ell. És, segurament, el millor jugador de la història. Seguirà marcant hat-tricks durant molts anys. Hi ha Messi per molt de temps, les seves paraules es van malinterpretar. Sempre demostra que vol ser el millor, és increïble”.

Progrés d’adaptació: “M’he de trobar a mi mateix i guanyar la confiança que tenia al Betis. Allà era totalment diferent, m’involucrava molt menys en la sortida de pilota. Tothom m’està ajudant a adaptar-me, per això, i crec que la millora des dels primers dies ha estat notable”.Més notícies

No hi ha tràmits per a Valverde: “Som el Barça i se’ns exigeix guanyar sempre”

"Tenim una obligació amb el nostre club independentment del que es jugui el rival", ha recordat l'entrenador del Barça abans del partit contra l'Inter de Milà al Giuseppe Meazza

A Milà sense Messi

L'argentí, Piqué i Sergi Roberto són les principals absències en la convocatòria del Barça per visitar el Giuseppe Meazza en un partit intranscendent en termes de resultat per als d'Ernesto Valverde

Nou comentari