Món Esport
Les paraules d’Araujo que posen la pell de gallina als culers

Ronald Araujo, jugador del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista a l’Agencia EFE. Allà, ha repassat moltes qüestions relacionades amb l’actualitat de l’equip. A més, s’ha referit a com se sent a nivell personal, tot admetent que és una de les peces angulars dels blaugranes.

“Sí, em considero un líder”, ha admès el jugador quan ha estat preguntat per aquesta condició. Els motius? Els següents: “Pel meu caràcter, com sóc, m’agrada que l’equip estigui bé, m’agrada saber com estan els meus companys, perquè vull que estiguin tots bé. Dins la pista parlo tot el temps perquè és la manera d’estar concentrat. Sé que això ajuda molt els companys”.

A banda d’apuntar que la llegenda del club Carles Puyol és la seva inspiració, Araujo ha confessat coses molt interessants del període de tres mesos en els quals va estar apartat dels terrenys de joc per una greu lesió: “Em va servir moltíssim”, ha apuntat el sempre optimista Araujo, pels següents motius: “Sobretot, per treballar el temps que vaig estar fora, analitzar molt i veure els errors. Vaig mirar molts vídeos, i físicament vaig treballar molts aspectes que, quan estàs competint, potser no treballes. La idea era tornar al ritme de l’equip, que és difícil quan està tres mesos fora”.

L’uruguaià va tenir una lesió molt inoportuna. Totes ho són, evidentment, però la seva absència al Barça, juntament amb la d’altres defenses importants, va coincidir amb una davallada de nivell, que va acabar amb l’eliminació en la fase de grups de la UEFA Champions League. A més, va deixar el jugador sense poder disputar ni un sol minut en la Copa del Món de Qatar, tot i haver sigut convocat.

Sobre aquesta darrera circumstància, el de Rivera ha admès que “em va posar molt trist, vaig passar moments molt durs perquè era el que més volia. Volia ser-hi, amb la meva selecció, jugar un Mundial amb el meu país. Em va fer bastant mal no debutar, vaig estar molt malament després del Mundial”.

Ronald Araujo, jugador del Barça | Europa Press
Ronald Araujo, jugador del Barça | Europa Press

No guanyar LaLiga seria “una tristesa tremenda”

Sigui com sigui, després de la cita internacional va tornar, amb un nivell estratosfèric. També l’equip culer, que ha eixamplat la diferència amb el seu perseguidor del lideratge de LaLiga, el Reial Madrid, a vuit punts. Un marge considerable, però encara no definitiu. El defensa és conscient d’això, i ha advertit que “no guanyar LaLiga seria una tristesa tremenda, perquè l’equip està molt bé, perquè ja ens toca a nosaltres poder guanyar-la després de tants anys. Amb l’equip que tenim crec que ho hem de fer”.

Xavi “ens ha tornat la filosofia Barça”

D’altra banda, Araujo s’ha referit al líder d’aquest equip: Xavi Hernández. Sobre el terrassenc i sobre la seva arribada la temporada passada, ha celebrat que “he après molt més, perquè ell ens ha tornat la filosofia Barça, que s’havia perdut els últims anys. Jo sóc el que més he après, però l’equip ha canviat i s’està veient als resultats”.



Més notícies
Ansu Fati, celebrant un gol del Barça al Cadis | Europa Press
Ansu Fati revela els seus plans de futur al Barça
Notícia: Ansu Fati revela els seus plans de futur al Barça
Comparteix
El davanter rebutja les especulacions: "La meva intenció és poder estar aqui molts anys"
Ferran Torres, protagonista del partit del Barça contra el Cadis | FC Barcelona
Els actors secundaris donen la victòria al Barça contra el Cadis (2-0)
Notícia: Els actors secundaris donen la victòria al Barça contra el Cadis (2-0)
Comparteix
Un Ferran Torres renascut ha estat el millor del partit i Sergi Roberto també ha marcat
Ronald Araújo, saltant de cap amb Morales | Europa Press
La muralla defensiva del Barça té accent uruguaià
Notícia: La muralla defensiva del Barça té accent uruguaià
Comparteix
Ronald Araújo està a un nivell excepcional i contagia els companys amb la seva energia
Ronald Araujo, durant el Betis-Barça de Lliga de la temporada 2022/2023 | Europa Press
Araujo es mulla sobre si és el millor defensa del moment
Notícia: Araujo es mulla sobre si és el millor defensa del moment
Comparteix
L'uruguaià va d'exhibició en exhibició i ha obert un debat en el qual ha dit la seva

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Va,Jan a febrer 20, 2023 | 22:15
    Va,Jan febrer 20, 2023 | 22:15
    Ho ets i ets bo. .. i del gendre de l’Enrique, què, encara l’haurem de suportar gairem més?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa