LaLiga ha premiat Pedri González com a l’autor del millor gol de la competició domèstica daurada del futbol espanyol. El jugador del Futbol Club Barcelona ha obtingut aquest reconeixement gràcies a la diana que va marcar en un partit contra el Sevilla en la segona volta, al Camp Nou. Un gol molt valuós, tenint en compte que va servir perquè la xavineta aconseguís tres punts cabdals, però també de bella factura. I segons el màxim organisme espanyol de futbol de clubs, no n’hi ha cap que el supera.

Va ser el 3 d’abril d’enguany, en un apassionant duel entre els catalans i els andalusos. Un xoc que esdevenia vital pels interessos de tots dos de lluitar el campionat al Madrid. Quan l’empat final amenaçava d’esdevenir una realitat i amb neutralitzar l’objectiu de tots dos equips, a manca de vint minuts pel darrer xiulet de l’àrbitre, el canari va fer màgia.

Així va ser el golàs de Pedri al Sevilla

El Barça va viure aquell matx en el camp contrari. I així va néixer el gol del mag. L’equip de Xavi basculava la pilota, sense trobar cap buit a la defensa blanc-i-vermella. Després que Ronald Araujo passés la pilota a Gerard Piqué, el català, conegut, entre altres coses, per les seves increïbles passades, va fer precisament això. Va detectar una desmarcada de Frenkie de Jong. I el neerlandès, pressionat però fent ús dels ulls que té al clatell, va prolongar per a Ousmane Dembélé.

El francès va rebre la pilota sol però excessivament escorat a la banda dreta. Per tant, va encarar el seu marcador. No el va regatejar, però en copar tota l’atenció del conjunt de Julen Lopetegui, un noi va quedar sol: Pedri González. I aquí, Dembélé novament va detectar això. El mosquit va cedir per a l’internacional amb Espanya, qui estava sol a la frontal de l’àrea rival.

Quan Pedri va rebre la pilota, diversos rivals se li van acostar per pressionar-lo. Però va ser en va. El blaugrana va fer dues fintes per desempallegar-se de dos rivals, que van acabar per terra. Això li va permetre avançar uns metres. Encara continuava, això sí, fora de l’àrea. Però li va ser igual. Perquè amb la pilota en una bona posició per a rematar, no s’ho va pensar: va engaltar la pilota amb molta violència, el més lluny del porter rival, Bono, per marcar el gol de la lliga.

La gran segona temporada de Pedri al Barça

Pedri González ha estat un dels millors jugadors del primer curs del Futbol Club Barcelona sense Leo Messi i amb Xavi Hernández com a tècnic. El canari ho ha jugat tot mentre la salut li ho ha permès, i ha estat sense cap dubte el far d’un equip amb molts alt baixos. Això sí, quan el ha jugat, han acostumat a haver més alts que baixos.

El migcampista ha fet un any esplèndid, i ha millorat una faceta que el curs passat la tenia pendent: la golejadora. Mentre que el primer curs a Catalunya va tenir una mitjana de 0’08 gols per partit (4 gols en 52 partits), en el que acaba d’acabar n’ha assolit 0’23 (5 gols en 22 partits).



Més notícies
Samuel Umtiti, jugador del Barça | Europa Press
El Barça troba una solució per a Umtiti
Notícia: El Barça troba una solució per a Umtiti
Comparteix
Segons informen a França, podrien rescindir-li el contracte perquè arribi lliure al Niça
Leo Messi, durant la seva última temporada al Barça | Europa Press
Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial
Notícia: Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial
Comparteix
Quan es busca el seu nom a Google, encara apareix com a jugador del Futbol Club Barcelona
Leila Ouahabi, jugadora del Barça | Europa Press
Leila Ouahabi s’acomiada del Barça
Notícia: Leila Ouahabi s’acomiada del Barça
Comparteix
La lateral esquerra mataronina marxa després d'haver estat vinculada al club des dels tretze anys
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
El nou motiu pel qual Lewandowski ha de marxar del Bayern
Notícia: El nou motiu pel qual Lewandowski ha de marxar del Bayern
Comparteix
L'exjugador alemany Lotar Matthäus, molt crític amb la situació actual del Bayern

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa