Món Esport
L’Elx impugna el darrer partit de Lliga contra el Barça

L’Elx ha impugnat el partit que va disputar contra el Futbol Club Barcelona en la darrera jornada de Lliga, que van guanyar els blaugranes per 0 gols a 4. Segons ha explicat la Cadena Cope els il·licitans han denunciat al Barça per possible alineació indeguda del migcampista andalús Pablo Gavi, qui va tornar a jugar a la Lliga sense ser jugador del primer equip, ja que un jutge va anul·lar la seva inscripció el passat mes de març.

L’Elx ja va sospesar la possibilitat de denunciar el cas el diumenge, segons va anunciar el periodista Isaac Fouto, però finalment ha presentat la queixa aquest dimarts al Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Curiosament, els il·licitans han presentat recurs tres minuts abans de l’hora límit, les dues del migdia.

L’equip, actual cuer de la lliga, argumenta la irregularitat agafant-se a l’article 141 del reglament general de la federació que prohibeix jugar a futbolistes que en una mateixa temporada hagin obtingut més d’una llicència. En el cas de Gavi ha estat així, ja que el jugador va adquirir fitxa del primer equip, però aquesta va ser eliminada per la justícia per haver-se registrat fora de termini i ara torna a tenir fitxa del filial. El jugador va sortir de titular i va ser substituït per Franck Kessié a la segona part.

Pablo Gavi, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Pablo Gavi, jugador del FC Barcelona | Europa Press

El Barça, tranquil tot i la denúncia

Després de treure la notícia, el mateix mitjà també ha assegurat que el conjunt blaugrana va consultar a la Lliga i a la RFEF sobre la situació del jove jugador abans del partit i se’l va informar que la mesura cautelar atorgada pel jutjat passa per sobre del reglament federatiu i, per tant, no hi hauria cap irregularitat. Des de l’entitat blaugrana hi ha total tranquil·litat i la certesa que no hi ha cap problema amb la gestió de la fitxa del futbolista i que la queixa de l’Elx quedarà en res.

A més, tal com va informar fa uns dies Mundo Deportivo, no hi ha cancel·lació de la llicència de Gavi, ja que la mesura cautelar que va demanar el Barça el passat 31 de gener va fer que el jugador passés a tenir fitxa del juvenil. A causa d’aquesta situació, va haver-hi una reactivació de la primera llicència del jugador, amb la qual estava disputant els partits abans de passar a ser del primer equip. Per tant, per aquest motiu no hi hauria l’alineació indeguda que reclama l’Elx.



Més notícies
Frenkie de Jong, baixa per al partit | FC Barcelona
El Barça afronta el clàssic de Copa amb baixes importants
Notícia: El Barça afronta el clàssic de Copa amb baixes importants
Comparteix
Rapinha és la novetat per a un enfrontament en el qual se suma la sensible baixa de Frenkie de Jong
Leo Messi, durant un partit del PSG | Europa Press
La premsa francesa confirma que Messi deixarà el PSG a finals de temporada
Notícia: La premsa francesa confirma que Messi deixarà el PSG a finals de temporada
Comparteix
Tant RMC Sports com L'Équipe asseguren que l'argentí i el club francès separaran els seus camins
González González, durant un partit | Europa Press
Polèmica amb l’àrbitre del VAR del pròxim clàssic Barça-Madrid de Copa
Notícia: Polèmica amb l’àrbitre del VAR del pròxim clàssic Barça-Madrid de Copa
Comparteix
González González ha generat la indignació del Rayo Vallecano just abans del clàssic de Copa
Acció del Camp Nou contra Javier Tebas | Europa Press
Decisió incomprensible de LaLiga amb el Barça i la diada de Sant Jordi
Notícia: Decisió incomprensible de LaLiga amb el Barça i la diada de Sant Jordi
Comparteix
La competició presidida per Tebas ha situat el partit contra l'Atlètic el dia 23 d'abril a les 16:15h

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa