Món Esport
Els intents recents del Bayern de carregar-se el futur del Barça

El Bayern de Munic s’ha convertit en la bèstia negra del Futbol Club Barcelona. En els darrers quatre partits en els quals s’han enfrontat en els darrers dos anys, els bavaresos sumen un parcial de setze gols a zero contra els blaugranes. Això, però, no és tot. Durant aquest període, el club alemany també ha intentat fitxar les dues promeses més destacades del Barça. El Bayern ha buscat, sense èxit, els fitxatges de Pedri González i Pablo Gavi, cosa que, d’haver-se fet efectiva, hauria suposat un maldecap de grans dimensions per al mig del camp culer, ja que actualment aquests són els dos jugadors titulars als interiors, on estan rendint d’allò més bé.

El Bayern de Munic va oferir dotze milions per Pedri l’any 2020

El Barça va fitxar el migcampista canari Pedri González al Las Palmas l’estiu de 2019. El va cedir al mateix conjunt illenc i no el va recuperar fins a l’any vinent. En aquell moment ja va transcendir que el Bayern de Munic s’havia interessat en la incorporació del canari i que el Barça va rebutjar l’oferta, però ara s’ha conegut el valor total d’aquesta possible operació. Segons revela Ràdio Barcelona, el club bavarès va oferir fins a dotze milions d’euros per Pedri, els quals van ser rebutjats de seguida. En aquell moment, el jove migcampista no havia disputat ni un únic minut amb el Barça, així que va ser una opció arriscada, però clarament encertada.

Gavi també ha estat temptat pel club bavarès

Aquest dimecres s’ha fet oficial la renovació de Gavi fins a 2026, però el Bayern de Munic també ha intentat recentment que aquesta no es produís. El club alemany ha contactat amb el jove migcampista andalús per intentar-lo convèncer, però ell no els ha volgut ni escoltar. El seu únic objectiu ha estat sempre quedar-se al Barça i finalment s’ha pogut anunciar la seva continuïtat. El Bayern estava disposat a pagar els cinquanta milions d’euros de la seva clàusula de rescissió i el Barça no hauria pogut fer res per impedir-ho, però Gavi no ha obert aquesta porta en cap moment. Ara, la seva nova clàusula és de 1.000 milions d’euros, cosa que impossibilitarà que cap club se’l pugui endur sense negociar abans amb el Barça.



Més notícies
Robert Lewandowski, durant el partit contra el Bayern | FC Barcelona
Cop dur del Bayern a un Barça que ha merescut moltíssim més (2-0)
Notícia: Cop dur del Bayern a un Barça que ha merescut moltíssim més (2-0)
Comparteix
Els blaugranes han estat superiors als bavaresos, però els alemanys s'han imposat a la segona jornada de la fase de grups de la Champions
Xavi Hernández, a l'Allianz Arena | FC Barcelona
Aquests han estat els errors del Barça contra el Bayern, segons Xavi
Notícia: Aquests han estat els errors del Barça contra el Bayern, segons Xavi
Comparteix
L'entrenador català ha marxat enfadat de l'Allianz Arena després de perdre el segon partit de la fase de grups de la Champions
Pablo Gavi, jugador del Barça | Europa Press
El Barça anuncia la renovació de Gavi fins a 2026
Notícia: El Barça anuncia la renovació de Gavi fins a 2026
Comparteix
La clàusula de rescissió del futbolista ha quedat fixada en 1.000 milions d'euros
Els jugadors del Barça, després del partit contra el Bayern | FC Barcelona
El gran triomfador del partit del Barça contra el Bayern
Notícia: El gran triomfador del partit del Barça contra el Bayern
Comparteix
El jove migcampista andalús Pablo Gavi s'ha graduat en un dels escenaris més complicats d'Europa, l'Allianz Arena

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa