Món Esport
El comiat de Dani Alves i la reacció de Xavi

Finalment, els camins del Futbol Club Barcelona i de Dani Alves se separaran. El club blaugrana ha decidit no renovar el lateral, que va iniciar la seva segona etapa al Camp Nou el passat mercat hivernal de fitxatges i que ja acaba contracte. I aquest s’ho ha près amb esportivitat. En una publicació al seu compte personal d’Instagram, Alves s’ha tornat a despedir de la seva afició amb un missatge extens i sentimental. I una de les respostes més sentides que ha rebut ha estat la del seu excompany i ja el seu exentrenador Xavi Hernández.

Concretament, el brasiler ha publicat un vídeo d’un minut amb imatges seves al Barça. Corresponents tant a la darrera etapa de mitja temporada com a la de vuit anys anterior, entre 2008 i 2016. I l’ha acompanyat amb un text que ha iniciat a mode de carta, adreçant-se als culers: “Estimats culers… Ara sí que arriba l’hora del nostre comiat. Han estat més de vuit anys dedicats a aquest club, a aquests colors i a aquesta casa. Però com tot a la vida, els anys passen, els camins es desvien i les històries són escrites per algun moment en llocs diferents”.

El jugador ha continuat el seu discurs recordant l’etapa en la qual va coincidir amb la junta directiva de Josep Maria Bartomeu: “Van intentar acomiadar-me però no van poder fer-ho. Vostès no poden imaginar, o sí, el resistent i resilient que sóc. Van passar molts anys fins que el futbol i la vida que com sempre, són molt agraïts amb aquells que els respecten, van decidir donar-me l’oportunitat de tornar aquí per poder dir adéu. Però no un adéu sense abans agrair a tots els que estan darrere dels focus, tots els que fan que allò nostre sigui perfecte, a tots ells; gràcies”.

Alves també ha agrait tot l’staff de Xavi “per l’oportunitat que em van donar de tornar a aquest club i poder vestir una altra vegada aquesta samarreta tan meravellosa. Tant de bo no trobin a faltar les meves bogeries i la meva felicitat diària. Tant de bo també aquells que s’hi queden canviïn la història d’aquest bell club, ho desitjo de tot cor. Han sigut 23 títols aconseguits: 2 triplets, 1 sextet i un gran llibre d’or escrit! Es tanca un cicle molt bonic i se n’obre un altre més desafiador encara. Que el món mai oblidi: un lleó, encara que tingui 39 anys, continua sent un good crazy lleó. Per sempre, visca el Barça!”.

La reacció de Xavi al comiat de Dani Alves

Entre la gran quantitat de reaccions a la publicació, n’hi ha l’esmentada: la de Xavi. El tècnic terrassenc ha assegurat que Alves és un “exemple en qualsevol sentit de la paraula”, tot clamant que “gràcies per tot amic!”. Per tant, és visible la bona sintonia entre tots dos, i el compromís que ha tingut Alves.

Des del principi va arribar per sumar coses positives i cap de negativa. Ha cobrat un sou simbòlic, no ha protestat per no jugar determinats partits ni per no ser inscrit a la UEFA Europa League i deixa un gran sabor de boca. Ara, haurà de buscar un nou destí a l’elit en el seu desig d’arribar en forma al Mundial de Qatar.



Més notícies
Florentino Pérez, president del Madrid, i Joan Laporta, del Barça | Europa Press
Florentino Pérez defensa el Barça davant Tebas
Notícia: Florentino Pérez defensa el Barça davant Tebas
Comparteix
El president del Madrid ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista a 'El Chiringuito de Jugones'
Nikola Mirotić llença a cistella | FC Barcelona
El Barça de Mirotić treu caràcter i duu la final empatada a Madrid (71-69)
Notícia: El Barça de Mirotić treu caràcter i duu la final empatada a Madrid (71-69)
Comparteix
L'equip blaugrana aconsegueix igualar les forces amb el Madrid en un matx emocionant fins al darrer segon
Kheira Hamraoui, jugadora del PSG | Europa Press
Hamraoui trenca el silenci i destapa una gran mentida sobre la seva pallissa
Notícia: Hamraoui trenca el silenci i destapa una gran mentida sobre la seva pallissa
Comparteix
La jugadora del PSG ha defensat que Éric Abidal i la seva dona no hi van tenir cap relació
Pablo Torre, durant la seva presentació | FC Barcelona
El Barça presenta el primer fitxatge de la temporada 2022-2023
Notícia: El Barça presenta el primer fitxatge de la temporada 2022-2023
Comparteix
El jove migcampista Pablo Torre ja ha signat el seu contracte amb el Futbol Club Barcelona

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a juny 16, 2022 | 17:13
    El Tito Cruyff juny 16, 2022 | 17:13
    Què foti el camp. Bon vent i barca, barça, nova.
  2. Icona del comentari de: almogaver.cat a juny 16, 2022 | 20:21
    almogaver.cat juny 16, 2022 | 20:21
    So long, Alves! Mai t'oblidarem noi. Molta sort en tot, allò que emprenguis. https://youtu.be/bOBVEB9G2k4

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa