Quatre jugadors de la Masia denuncien el Barça a l’AFE

Chumi, Kike Saverio, Sergi Puig i Guillem Jaime reclamen una prima de 10.000 euros per haver classificat el filial per al play-off d'ascens a Segona Divisió

Els problemes de despatxos a can Barça són un serial sense fi. La junta directiva de Josep Maria Bartomeu s’ha d’enfrontar a una nova denúncia, aquest cop presentada per quatre futbolistes de la Masia. Són Chumi, Kike Saverio, Sergi Puig i Guillem Jaime i reclamen una prima de 10.000 euros per a cadascun d’ells per haver classificat el filial per al play-off d’ascens a Segona Divisió la temporada passada. El club va pagar aquests diners a tots els jugadors del Barça B, menys a ells quatre.

El cas és que, de la mateixa forma que va ocórrer amb el cas de Leo Messi, l’entitat blaugrana s’aferra a la seva interpretació de la clàusula del contracte d’aquests futbolistes. Al text hi figura que la prima de 10.000 euros és un premi “per disputar el play-off d’ascens” i, malgrat que els quatre jugadors van formar part de la plantilla durant pràcticament tot el curs, el seu contracte va finalitza el 30 de juny i no van arribar a participar d’aquesta fase final.

Per la seva part, els futbolistes de la Masia interpreten el contracte d’una forma diferent i diuen que aquesta prima no depenia de jugar o no el play-off d’ascens, sinó de dur l’equip fins a aquesta promoció, fent-lo quedar entre els quatre primers classificats, cosa de la qual sí que en van ser partíceps Chumi, Saverio, Puig i Jaime.

Més informació

Nou comentari