Els jugadors del Barça accedeixen a seure a la taula de negociació de la rebaixa salarial

La directiva de Bartomeu ha obert la porta a arribar a acords individualitzats i els futbolistes blaugrana han reconsiderat la seva postura inicial

Els jugadors del Barça han accedit a seure a la taula de negociació que el club blaugrana ha construït per negociar conjuntament l’adequació salarial de tots els seus empleats i esportistes. Segons han informat Mundo Deportivo i la Cadena SER, els futbolistes culers han reconsiderat la seva postura inicial després que la directiva els hagi promès que cada col·lectiu serà tractat d’una forma diferent, ja que les relacions laborals de cadascuna de les parts no és la mateixa.

Després d’enviar una carta a la junta de Josep Maria Bartomeu en què li van deixar clar que no permetrien que es vulneressin els seus drets, els jugadors consideren que el Barça ha obert la porta a arribar a acords individualitzats i, per tant, escolliran algun representant perquè defensi els seus interessos en la mesa de negociació de la rebaixa salarial. En aquest context, cal recordar que quatre membres del primer equip –Ter Stegen, Piqué, De Jong i Lenglet– ja han modificat i ampliat els seus contractes per ajudar l’entitat culer en una situació econòmica molt complicada.

Griezmann, Dembélé, Sergi Roberto i Sergio Busquets podrien ser els pròxims a renovar, segons diverses informacions, i renunciar a part del seu sou d’enguany. Cap d’ells, no obstant això, ha arribat encara a un acord amb el club. En principi, està previst que aquest mateix divendres la plantilla del primer equip de futbol masculí del Barça anunciï que està disposada a formar part de la taula en què s’hauran de pactar les condicions de l’adequació de sou de tots els treballadors i esportistes blaugrana.

Més informació

Nou comentari