Els jugadors del Barça passaran els tests de coronavirus aquest dimecres

Les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper ja han estat inspeccionades i desinfectades

El futbol espanyol ha iniciat aquesta setmana el seu camí cap al retorn a la seva nova normalitat, la de disputar, a porta tancada i a partir de mitjan juny com a mínim, el que queda de temporada 2019/20. Els clubs de la Primera i la Segona Divisió espanyoles han començat a iniciar els tràmits per poder dur a terme, a finals de setmana, els primers entrenaments individuals. El Barça, en aquest sentit, ha informat que aquest dimarts les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper han estat desinfectades i inspeccionades per un representant de LaLiga.

L’inspector en qüestió, segons ha comunicat el club blaugrana, ha donat el seu vistiplau perquè aquest dimecres la plantilla del primer equip culer més sis futbolistes amb fitxa del filial –Ansu Fati, Riqui Puig, Iñaki Peña, Ronald Araujo, Álex Collado i Monchu– se sotmetin als tests de coronavirus previs al retorn de l’activitat. Quan hi hagi resultats, i en funció de com siguin aquests, ja que “el més important és garantir la salut dels esportistes i les seves famílies”, el Barça ja tindrà el permís per dur a terme les primeres sessions d’entrenament amb totes les mesures de prevenció establertes pel Consell Superior d’Esports.

Més informació

Comentaris

  Cal dir-ho Maig 5, 2020 4:29 pm
  Abans unes persones que juguen, que no pas els treballadors de sanitat, de protecció, de policia, de bombers, de neteja...? En quin món vivim?
  Prou! Maig 5, 2020 4:36 pm
  El futbol i la resta de l'esport professional hauria de passar a ésser l'últim sector de població en el desconfinament. Son un sector que no treballa, juga; és un sector no essencial -gens essencial- i en comptes de tanta especulació i pèrdua de temps el millor que poden fer és callar i esperar.
  L'OBSERVADOR ASTORAT Maig 5, 2020 5:19 pm
  El fútbol "LA DROGA DEL POBLE", abans de tot i de tots. Volen que seguim "ABORREGATS". Fins quan aguantarem això? The show must go on !!!!!!!

Nou comentari