Món Esport
Els jugadors del Barça no assistiran a la reunió per la rebaixa salarial
  • CA

Novetats en relació amb la rebaixa salarial que pretén aplicar la junta directiva del Barça a tots els treballadors i esportistes del club. Segons ha informat la Cadena SER, la plantilla del primer equip de futbol blaugrana no té cap intenció d’acudir a la reunió que Josep Maria Bartomeu ha convocat per a aquest dimecres per negociar les condicions de la modificació dels sous.

El motiu, sempre segons el mateix mitjà, és simple: els jugadors no volen iniciar una negociació conjunta amb la resta d’empleats, ja que consideren que ambdós casos s’han de tractar de forma separada. De fet, diversos pesos pesants del vestidor creuen que als treballadors no se’ls hauria de tocar el sou, que si algú ha de patir les conseqüències econòmiques de la crisi del coronavirus, són els jugadors.

Cal recordar que tots els futbolistes del Barça excepte Ter Stegen, Lenglet, De Jong i els nous fitxatges –Pjanic i Dest ja tenen un contracte adaptat a les circumstàncies excepcionals– van enviar un burofax a la directiva amb el qual van deixar-li clar que no estaven disposats a negociar la rebaixa salarial amb aquestes condicions i circumstàncies. Segons ha ampliat RAC1, la resposta de la junta ha estat clara i contundent: es necessita un esforç de la plantilla per fer front a una situació econòmica molt complicada fruit, tot sigui dit, d’un model de gestió insostenible que el coronavirus ha situat entre l’espasa i la paret.

També és important remarcar que els treballadors també volen tractar la rebaixa de sou al marge dels futbolistes. A més, la Cadena SER ha afegit que el col·lectiu d’empleats no reconeix com a vàlids els interlocutors que ha proposat el club. Les pròximes setmanes seran molt importants per al futur del Barça: mentre Bartomeu fa tot el que pot per tirar endavant la retallada de sous, els socis culers tindran l’oportunitat de fer-lo fora de l’entitat amb el referèndum que se celebrarà, si la Covid-19 ho permet, els dies 1 i 2 de novembre.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa