Món Esport
Els jugadors del Barça estarien molestos amb els serveis mèdics del club
  • CA

Nova polèmica al voltant del Barça. Després d’unes setmanes de tranquil·litat, i segons ha informat TV3, el vestidor del primer equip masculí blaugrana està molest amb els serveis mèdics del club culer per la gestió dels problemes físics que han patit els últims mesos alguns integrants de la plantilla. L’última lesió, la de Frenkie de Jong, és la que hauria evidenciat el malestar general dels jugadors amb els serveis mèdic.

Sempre segons la informació de la televisió pública catalana, a De Jong no li ha agradat gens que el dijous passat se li pronostiqués una sobrecàrrega al bessó i aquest cap de setmana se li detectés un trencament del soli. El migcampista holandès, conscient que podrà jugar pocs partits de Lliga més aquesta temporada, va amenaçar de marxar a Holanda a recuperar-se. Tot plegat reflecteix la sensació que hi ha al vestidor que els diagnòstics són poc precisos i les recuperacions estan mal planificades.

La versió que el club ha ofert al mitjà de comunicació citat és que la culpa és més aviat d’alguns jugadors que van per lliure i prefereixen planificar la seva recuperació al marge del grup i sense escoltar les recomanacions dels serveis mèdics blaugrana. Els casos d’Umtiti i Dembélé, dos futbolistes amb problemes físics constants, serveixen d’argument per justificar el punt de vista de la directiva del Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa