Les jugadores del Barça celebren el doblet amb l’afició

Les blaugranes han pogut fer festa amb el públic a l'estadi Johan Cruyff

El Barça va guanyar el diumenge a Göteborg la primera Champions League de la història. Ara bé, en una nit en què tot va ser gairebé perfecte per a les jugadores de Lluís Cortés només va faltar una cosa: l’afició. El partit es va jugar a porta tancada i la festa se la van haver de fer entre elles.

Tanmateix, el Barça ha tingut, només tres dies després, l’oportunitat de saldar comptes en el partit que les ha enfrontat a l’Athletic Club de Bilbao a l’estadi Johan Cruyff. Amb un miler de persones a la graderia (a causa dels protocols sanitaris contra el coronavirus) les jugadores han fet festa doble amb l’entrega del títol de Lliga i l’ofrena de la Champions a l’afició. L’eufòria al Johan Cruyff era per tot arreu. Els culers tenien moltes ganes d’aplaudir i felicitar les campiones i ja ho han fet des del primer moment en què han saltat al terreny de joc per fer l’escalfament.

Quan han entrat al camp, un passadís de futbolistes de l’Athletic Club les ha rebut, encapçalat, això sí, pel president del Barça Joan Laporta. El primer que ha fet la capitana, Vicky Losada, ha estat aixecar la Lliga, aconseguida matemàticament la setmana passada. Al final del partit, ha arribat el moment de la Champions, per poder completar així la festa del doblet.

Més informació

Nou comentari