Món Esport
Les jugadores del Barça celebren el doblet amb l’afició
  • CA

El Barça va guanyar el diumenge a Göteborg la primera Champions League de la història. Ara bé, en una nit en què tot va ser gairebé perfecte per a les jugadores de Lluís Cortés només va faltar una cosa: l’afició. El partit es va jugar a porta tancada i la festa se la van haver de fer entre elles.

Tanmateix, el Barça ha tingut, només tres dies després, l’oportunitat de saldar comptes en el partit que les ha enfrontat a l’Athletic Club de Bilbao a l’estadi Johan Cruyff. Amb un miler de persones a la graderia (a causa dels protocols sanitaris contra el coronavirus) les jugadores han fet festa doble amb l’entrega del títol de Lliga i l’ofrena de la Champions a l’afició. L’eufòria al Johan Cruyff era per tot arreu. Els culers tenien moltes ganes d’aplaudir i felicitar les campiones i ja ho han fet des del primer moment en què han saltat al terreny de joc per fer l’escalfament.

Quan han entrat al camp, un passadís de futbolistes de l’Athletic Club les ha rebut, encapçalat, això sí, pel president del Barça Joan Laporta. El primer que ha fet la capitana, Vicky Losada, ha estat aixecar la Lliga, aconseguida matemàticament la setmana passada. Al final del partit, ha arribat el moment de la Champions, per poder completar així la festa del doblet.



Més notícies
Les jugadores del Barça celebren un gol | Europa Press
Nova fita del Barça femení
Notícia: Nova fita del Barça femení
Comparteix
Les de Lluís Cortés han estat convidades a una gira internacional als Estats Units aquest estiu
El Barça guanya la Champions del 2021 | FC Barcelona
El Barça femení, millor equip català del 2020
Notícia: El Barça femení, millor equip català del 2020
Comparteix
Toni Bou i Aina Cid han estat guardonats com a millors esportistes a la Festa de l'Esport Català

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa