Món Esport
Juan Rosell podria fer marxa enrere
  • CA

L’expresident de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), Juan Rosell, s’estaria allunyant de l’opció de presentar-se a les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona, segons ha informat TV3. L’empresari barceloní estaria encara en el procés de valoració i la decisió no arribaria fins a la setmana vinent, però si bé fa unes setmanes semblava clar que s’hi presentaria, aquesta opció cada cop està més lluny.

Els motius que haurien portat Rosell a fer marxa enrere estan relacionats amb la situació actual del club. L’empresari barceloní, després d’haver estudiat amb deteniment l’economia de l’entitat blaugrana, hauria vist que les coses són encara més complicades del que sembla, sempre segons TV3, i hauria entès l’Espai Barça com un projecte poc viable.

Els precandidats a la presidència del club blaugrana són, fins ara, Joan Laporta, Víctor Font, Agustí Benedito, Lluís Fernàndez Alà, Toni Freixa, Xavi Vilajoana, Jordi Farré, Pere Riera, Emili Rousaud i Javier Tajes. Cal recordar que tots ells, si volen continuar endavant amb la cursa electoral, hauran de presentar 2.257 signatures de socis que els donin suport.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa