Món Esport
“Jove i amb energia, il·lusió i qualitat”: així serà el nou Barça
  • CA

Després de la dimissió d’Éric Abidal, Ramon Planes ha fet un pas endavant i ha assumit les funcions de secretari tècnic del Barça. El nou responsable esportiu culer ha tingut l’oportunitat d’estrenar-se aquest mateix dijous, en la presentació de Pedri, i ha enviat un missatge molt clar en relació amb el projecte que pretén dur a terme al costat de Ronald Koeman: “Volem construir un Barça jove i amb energia, il·lusió i qualitat”.

Tenim clar que volem un equip amb gent jove. L’aposta de Pedri és la primera demostració, Ansu Fati també és intransferible, però tampoc vull parlar de noms propis. Hi ha un conjunt de jugadors que volem per construir un projecte guanyador i ara ens trobem en la fase de recerca de talent”, ha declarat el secretari tècnic davant els mitjans de comunicació. Sobre la nova incorporació, Planes ha apuntat que “és un home que pot marcar una etapa en el nostre club”, ja que “té molt de talent i és molt polivalent”.

El màxim responsable esportiu del Barça també ha confirmat la reunió entre Koeman i Leo Messi que s’ha filtrat des de l’Argentina, però li ha tret transcendència: “L’entrenador ja va dir ahir que es veuria amb ell. És normal, és el capità, el millor jugador del món i de la història. Érem conscients que es produiria aquesta trobada, però són cites privades”. Per últim, Planes també ha avançat que “durant els pròxims dies treballarem de forma interna i privada, amb molt de respecte per a jugadors que ho han donat tot pel club, i prendrem decisions”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa