Món Esport
Quan i on veure el partit del Barça contra el Vila-real

El Barça de Xavi té una urgència: retrobar-se amb la victòria. El conjunt blaugrana encadena un empat contra l’Inter de Milà al Camp Nou, que va significar l’eliminació virtual de la fase de grups de la UEFA Champions League, i una derrota contra el Reial Madrid, que va suposar la pèrdua del lideratge de la Lliga. Si bé és cert que han estat ensopegades doloroses, també han estat relativament tolerables, ja que eren rivals de molta entitat. És per això que el pròxim duel dels blaugranes, que serà aquest dijous contra el Vila-real al Camp Nou, sí que inclou l’obligatorietat de guanyar: per trencar amb la mala ratxa i recuperar les bones sensacions contra un rival complicat, però molt més assequible.

L’alineació del Barça

De cara a aquest enfrontament, Xavi compta amb una novetat important: la recuperació del lateral dret Héctor Bellerín. Les baixes en defensa des de la darrera aturada de seleccions poden explicar, en gran part, la crisi de resultats del Barça. La infermeria s’ha omplert amb centrals i laterals, però, afortunadament, ja s’han recuperat Jules Koundé i Bellerín. Continuen estant lesionats, però, Ronald Araujo i Andreas Christensen. En qualsevol cas, tot plegat dona aire a Xavi, que pot construir un onze amb jugadors més fiables i col·locats en les seves posicions naturals, tot i que hi haurà rotacions destacades, com ell mateix ha confirmat en roda de premsa: Ter Stegen; Bellerín, Koundé, Eric Garcia, Balde; Frenkie de Jong, Kessié, Gavi; Ferran Torres, Lewandowski, Ansu Fati.

Héctor Bellerín, durant un entrenament amb el Barça | FC Barcelona
Héctor Bellerín, durant un entrenament amb el Barça | FC Barcelona

L’alineació del Vila-real

Per la seva banda, el Vila-real és un equip molt solvent des de l’arribada d’Unai Emery a la banqueta. En les darreres temporades ha aconseguit una Europa League i unes semifinals de la Champions. Tot i això, té baixes destacades, com les de Juan Foyth i Francis Coquelin, i, sobretot, la del davanter estrella català Gerard Moreno. En qualsevol cas, el tècnic basc podrà construir una alineació de moltíssimes garanties: Rulli; Kiko Femenia, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Capoue, Parejo, Lo Celso; Chukwueze, Danjuma, Baena.

Horari i televisió

El partit entre el Futbol Club Barcelona i el Vila-real, corresponent a la desena jornada de la Lliga Santander, tindrà lloc aquest dijous 20 d’octubre a les 21:00h a l’Spotify Camp Nou. A Catalunya es podrà veure a través de la televisió amb drets Movistar LaLiga i també es podrà seguir en directe al compte de Twitter i a la pàgina web de Món Esport, amb els comentaris de Gabriel Izcovich.



Més notícies
Piqué i Shakira, al Camp Nou | @shakira
La veritat sobre la samarreta del Barça amb el logo de Shakira
Notícia: La veritat sobre la samarreta del Barça amb el logo de Shakira
Comparteix
Fonts del club asseguren a Món Esport que el logotip de Shakira no apareixerà a la samarreta del Barça
Neymar, durant la temporada 2013-2014, la seva primera al Barça | FC Barcelona
Revelen el principal motiu pel qual Neymar va decidir fitxar pel Barça
Notícia: Revelen el principal motiu pel qual Neymar va decidir fitxar pel Barça
Comparteix
L'exagent del brasiler Wagner Ribeiro ha parlat sobre el moviment que va fer del Santos al club blaugrana l'any 2013, i ha reconegut que Messi el va convèncer amb una trucada
Xavi Hernández es queixa a un àrbitre | Europa Press
Xavi se sincera i reconeix un dels seus errors més grans dels últims dies
Notícia: Xavi se sincera i reconeix un dels seus errors més grans dels últims dies
Comparteix
El tècnic del Barça ha lamentat haver-se queixat massa de l'arbitratge en els últims partits
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi: “Sembla que se m’hagi mort un familiar, tothom em dona ànims”
Notícia: Xavi: “Sembla que se m’hagi mort un familiar, tothom em dona ànims”
Comparteix
El tècnic del Barça ha analitzat la situació del Barça en roda de premsa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa