Món Esport
Lliçó de vida i de futbol de Xavi i Guardiola

Pep Guardiola i Xavi Hernández han estat dos dels protagonistes secundaris del partit benèfic contra l’ELA que han jugat els dos equips que entrenen, el Manchester City i el Futbol Club Barcelona. Aquest esdeveniment, impulsat per Juan Carlos Unzué, ha finalitzat amb una roda de premsa conjunta dels tres personatges. Unzué ha estat molt crític amb la classe política i LaLiga i Guardiola i Xavi li han donat suport. El tècnic egarenc ha defensat que “la societat ha de donar un cop de mà”, perquè “com va dir el Johan Cruyff: si pots ajudar algú, ho has de fer”. Per la seva banda, el de Santpedor ha celebrat que el Barça hagi estat capaç de tornar a omplir el Camp Nou de forma història i ha recordar que “l’equip femení ja va batre tots els rècords”.

Xavi i Guardiola també parlen de futbol

D’altra banda, Guardiola i Xavi també han parlat de futbol. S’han llançat floretes mútuament. L’entrenador del City ha assegurat que el Barça li ha causat “una gran impressió” i ha destacat el mercat de fitxatges que ha dut a terme el conjunt blaugrana. De la mateixa manera, Xavi ha afirmat que “a mi la sensació bona me l’han causat ells”. També han reflexionat sobre l’estil de joc característic del club culer i l’ADN Barça. Tots dos s’han posat d’acord que el porten a terme perquè ho han après des de petits i és la seva manera d’entendre i sentir el futbol.

Bernardo Silva, Barça o City?

Finalment, com no podia ser d’una altra manera, també ha acabat apareixent el nom de Bernardo Silva, jugador del City pretès pel Barça. Xavi ha tornat a repetir que li encanta com a futbolista, però que “no puc donar novetats al respecte”, perquè encara no hi ha cap oferta formal del club blaugrana als sky blues. D’altra banda, Guardiola ha deixat clar que compta amb ell i que li sembla “superlatiu”, però a la vegada, com sempre fa, ha dit que no el retindrà si vol marxar i ha acabat fent broma: “Al Bernardo li agrada Barcelona”.



Més notícies
Juan Carlos Unzué fa el servei d'honor del partit benèfic contra l'ELA entre el Barça i el Manchester City | Europa Press
Empat entre Barça i City i victòria de la lluita contra l’ELA (3-3)
Notícia: Empat entre Barça i City i victòria de la lluita contra l’ELA (3-3)
Comparteix
Més de 90.000 persones han omplert les graderies del Camp Nou en el partit benèfic apadrinat per Juan Carlos Unzué
Sergi Roberto, Juan Carlos Unzué, Xavi Hernández i Robert Lewandowski, en la prèvia del Barça-City | Europa Press
L’ELA, la greu malaltia contra la qual han jugat el Barça i el City
Notícia: L’ELA, la greu malaltia contra la qual han jugat el Barça i el City
Comparteix
Així pateix aquesta patologia l'exitós exfutbolista Juan Carlos Unzué
Juan Carlos Unzué, exfutbolista i membre de la Fundación Luzón | Europa Press
Unzué deixa en evidència el govern espanyol i LaLiga
Notícia: Unzué deixa en evidència el govern espanyol i LaLiga
Comparteix
El padrí del partit contra l'ELA reivindica l'aplicació de la Llei ELA, congelada a hores d'ara, i explica una anècdota que deixa mal parada l'associació futbolística de l'Estat
Jugadors del Barça celebren el gol d'Aubameyang | Europa Press
La triple reivindicació futbolística del Barça contra el City
Notícia: La triple reivindicació futbolística del Barça contra el City
Comparteix
Tres jugadors culers a la rampa de sortida marquen en el partit de la lluita contra l'ELA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa