Món Esport
El gran assenyalat del mal partit del Barça contra el Celta

El Futbol Club Barcelona manté el lideratge de la Lliga després de sumar els tres punts contra el Celta de Vigo al Camp Nou. Tanmateix, els blaugranes han fet un mal partit en línies generals i una segona part desastrosa. Són molts els jugadors que han mostrat un rendiment baix i inferior al que s’espera d’ells, però, com sempre, hi ha alguns noms que destaquen per sobre dels altres. En aquest cas, els minuts d’Ousmane Dembélé a la segona meitat destaquen especialment.

Ousmane Dembélé, el gran assenyalat del Barça-Celta

El davanter francès ha entrat al minut seixanta-quatre amb el clar objectiu de canviar la dinàmica del Barça, que ja començava a ser molt dolenta, i portar aire fresc a l’equip. Ha tingut mitja hora per intentar brillar amb el seu talent i ser diferencial. Els seus primers minuts han estat correctes. No ha destacat, ni de bon tros, però tampoc ha comès errades greus. Ha desaprofitat alguna acció ofensiva amb males decisions, però poca cosa més.

Ara bé, al tram final del duel, quan el Celta ha tancat el Barça a la seva porteria, ha estat a punt de condemnar el seu equip a l’empat. El seu error més gran ha estat perdre una pilota en una jugada ofensiva, fruit de la seva poca concentració, que ha acabat amb una jugada molt perillosa dels gallecs. Tant, de fet, que ha acabat amb un xut de Gonçalo Paciencia al pal. D’altra banda, també ha culminat de forma terrible un contraatac que podria haver significat el gol de la sentència i la tranquil·litat dels blaugranes. Aquestes han estat les seves jugades més destacades negativament parlant, però ha tingut moltes altres errades i ha perdut moltes pilotes.

Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press

Lewandowski, Ferran Torres i Jordi Alba: altres noms negatius

A l’hora de posar les notes d’aquest partit, hi ha molts altres que mereixen un suspens, més enllà de Dembélé. Per exemple, Jordi Alba i Ferran Torres coincideixen en haver desaprofitat la seva oportunitat de reivindicar un lloc a l’onze habitual de Xavi Hernández. Tots dos han començat bé, però s’han anat desinflant i han acabat molt imprecisos, perdent pilotes i restant molt més que no pas sumant. D’altra banda, preocupa també el rendiment de Robert Lewandowski, que acumula dos partits consecutius totalment desaparegut i ha deixat de ser, momentàniament, el jugador diferencial del Barça. Segur que recupera ben aviat la seva millor versió.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol contra el Celta | Europa Press
El Barça es manté líder amb un triomf poc convincent abans de l’Inter (1-0)
Notícia: El Barça es manté líder amb un triomf poc convincent abans de l’Inter (1-0)
Comparteix
Els blaugranes han guanyat el Celta al Camp Nou amb un solitari gol de Pedri
Ter Stegen, controlant una pilota amb el pit | Europa Press
Ter Stegen torna a ser Ter Stegen
Notícia: Ter Stegen torna a ser Ter Stegen
Comparteix
El porter del Barça ha salvat al seu equip davant el Celta i porta sis dels set partits de Lliga sense encaixar cap gol, números només superats per Claudio Bravo
Xavi Hernández, durant el partit contra el Celta | Europa Press
La frase de Xavi que resumeix els problemes del Barça de la millor manera
Notícia: La frase de Xavi que resumeix els problemes del Barça de la millor manera
Comparteix
En la roda de premsa posterior al mal partit contra el Celta ha dit que "fa tres setmanes volàvem i ara ja no"
Robert Lewandowski, durant el Barça-Celta | FC Barcelona
Les notes del Barça-Celta amb un suspens sorprenent
Notícia: Les notes del Barça-Celta amb un suspens sorprenent
Comparteix
Alguns jugadors blaugranes han estat fonamentals per a la victòria, però n'hi ha que surten escaldats

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi Piqué a octubre 10, 2022 | 23:33
    Jordi Piqué octubre 10, 2022 | 23:33
    L'assenyalat ha de ser Xavi i el cos tècnic. No hi ha cap tàctica. Els canvis estan pensats abans de començar el partit i són "canvis de cromos", que no varien res del joc Quan l'equip no està funcionant no hi ha cap reacció des de la banqueta.... El Celta podia haver guanyat 1-3 tranquilament L'any passat l'excusa era la plantilla, aquest any hem gastat una mil.lionada i hem portat tot el que ha demanat el cos tècnic, ara quina serà l'excusa?????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa